Gecemiz hayırlı olsun kızlar size bir kac dakika once kalbimi parcalayan bişiy anlatacağım..yeğenim var benim kardeşimin oğlu mirac..1 . Sınıfa başladı okumayı yazmayı soktu cok şukur ..bana mesaj atıyor onlar kocaelinde ben trabzonda..Gel buraya OZLedim gibisinden ..bende geleceğim yazdım sizin eve de uğrayacağım..inşallah gelirsiniz sonrada

Anne yarısıyım ben teyzeyim ağlattı beni..babasını 3 yıl once fabrikada işten cıkardılar..bu sene dava sonuclandı geri işe girme hakkını aldılar ama fabrika ne işe alıyor nede tazminatı veriyor ..yuzsuzce istediğinİz davayı acın demişler..farklı bir işe de giremedi haklarım iptal olur diye calışmış olmamak gerekiyor muş bu zamana kadar... birde bel fıtığı ileri derecede uygun işte bulamıyor şimdiler de aile olarak destek olmaya calışıyoruz yetmiyor demekki .fakir olmak bu zamanda yok demeyin kızlar inanın oluyor.cok derdim var diyenler.. babamın işi olsun dedinizmi daha 6 yaşında...kardeşimde pek anlatmıyor keşke cok zengin olsam burda dedim inanınki..ahh yazdım rahatladım sanki..