Herkese iyi geceler kızlar duşuncelerinize onem verdiğim icin danışmak istiyorum. Ilk defa yazıyorum aslında hatam olursa affola.
Liseden universiteye başlayana kadar 5 sene suren bi ilişkim oldu onu gercekten cok seviyordum oda beni seviyor derdim hep .lise bitti universiteye başladık devamlı kavga ediyordu sorun cıkarıyordu yuz yuze gelince memlekete donunce iyi sıkıntı olmuyordu sonra universite de bitti benim kredi burs borcum vardı haliyle ailemden istesem verirlerdi ama hem ihtiyaclarim hem borcum icin kendim calışmak istedim . 3 yıl cağrı merkezinde calıştım bu işi yapanlar bilir cok yoruluyordum bana hep sanki bu kadar calışınca sana madalya verecekler deyip bu şekilde konuşuyordu . Bende sadece uzun sure dayandım sozlerine sonra beni istemiyorsan ayrılalım dedim hayır oyle bisey istemiyorum bir suru şey soyledi işine saygı duyuyorum dedi ama kendisi calışmıyordu. Sonra bi bankadan olumlu cevap almış bana asla soylemedi işe girdi bana artık olmuyor biz uygun değiliz aileme bu işte calışan birini seviyorum evlenicem diyemem dedi ayrıldık onu ne kadar sevsemde gururum kırıldı o an bende herşey bitti. Iş degistirdim biraz birikimle normal bi araba aldım kendime zaman ayırmaya calıştım aklimdan onca yıl gercekten cıktı bi anda bir bucuk yıl oldu biteli hic ilişkim olmadi sadece işe odaklanıp yukselmek istedim . Şuan benimle goruşmek istediğine dair mesaj atmış. Pişman mi olmuştur yada dalga gecmek icin mi goruşmek istiyor dersiniz . Cok uzun oldu ozur dilerim herkesten