Merhabalar,

Aslında cok "forum insanı" değilimdir, ozel yaşantımı da acmayı cok sevmem ama burdaki ortam gercekten o kadar sıcak geldi ki, bana da yardım edebilirsiniz diye duşundum. Umarım deneyimlerinizi benle paylaşırsınız.

Ben 20 yaşındayım, bakireyim, son adet tarihimin ilk gunu de 24 aralık. 7 ocak gunu erkek arkadaşımla surtunme yoluyla beraber olduk. İlk kez bu kadar yakınlaştık. Tam anlamıyla surtunme bile sayılmazdı aslında, 10-15 saniyeliğine bir şeydi. 10 dakika sonra erkek arkadaşım karnıma boşaldı, hic bir şekilde vajinama veya cevresine gelmediğine eminim. Hemen silip temizledik zaten. O zamandan beridir internette gorduğum şu "zevk suyu" muhabbetine takıldım ve şuphe beni oyle bir strese soktu ki.. anlatmam mumkun değil. Erkek arkadaşımdan boyle bir sıvının cok az miktarda geldiğini duymuştum, soylemişti. O gun de ilişki esnasında gordum, bir kac damla şeklindeydi ama kesinlikle boşalma değildi. Oncelikli sorum, (deneyimlerinize dayanarak), 10-15 saniyelik ufak bir surtunmeyle + zevk suyu nedeniyle hamile kalma olasılığım nedir? Cok duşuk olduğunu okudum, ve duydum uzmanlardan. Sizce?

İkinci sorunum ise şu: idrar ile yapılan gebelik testlerine guvenemiyorum, kan testi yaptırmayı planlıyorum. Ne zaman yaptırmalıyım? Yoksa adet donemimi bekleyip, home pregnancy test mi yapmalıyım? Tavsiyelerinize gercekten cok ihtiyacım var, muhtemelen coğunuz yaşca ve tecrube olarak benden buyuktur, şimdiden teşekkurler.