benim sorunum annem cok iyi bi kadın her zaman her konu da destekci dir arkadaş gibiyiz her şeyimi bilir ama konuşmamız gerek boyutta anlarım olaylarımı sorunlarımı anne kız cizgisini hic bi zaman aşmayız ama ben yapılacak işleri gormem annem der hep mutfagı topla yada icerilerş duzenle bu yaşıma kadar hic bi şekilde benden ev işi istemedi ben 22 yaşındayım evlenince zaten yaoacaksın şimdiden sıkılma dedi ama bu sene annem biraz psikolojik olarak rahatsız babamı kaybettik annem buna bize ne kadar belli etmesede cok uzuldu ve genel olarak durgun yorgun zamanını yatarak geciriyor beden olarak da cok guclu degil bazı rahatsızlıkları var bugun beni eleştirdi iş konusunda ama ben gercekten gormuyorum yapılacak işleri annem evde yokken evi siliyorum supuruyorum mutfagı topluyorum ama arkamı donup baktıgım da hala cok dagınık duruyor annem iş yaparken bizi yanına alırdı hep ogretirdi bunı şoyle yapın şunu boyle yapın diye ablam cok guzel ve duzenli yapıyr ben yapınca pis ve dagınık duruyor genel olarak da uşengec bi insannım zaten bana bi oneride bulunun anneme yardım etmek istiyorum yapıyprum ama sonra bi bakıyorum annem benim arkamdan tekrar bana gostererek yapıyor annemin en takınlıtı oldugu konu camaşır belki 100 kere gosterdi ama hala duzgun katlayamıyorum
( lutfen 22 yaşına gelmişsin diye eleştirmeyin veya annen rahata alıştırmış diye eleştirmeyin annem tum işleri ogretti ablam la bana ablam yapıyor ama ben yapamıyorum )