Merhaba .
Ben bir turlu karar veremiyorum ev konusunda.
Benim oturduğum ev iyi değil taşınmak istiyorum ama mahallem iyi nezih bi mahalle oldugu icin cok eski cok kotu dokuk evlere en az 1500 tl para istiyolar. Ben de ici yapılı guzel bi eve taşınmak istiyorum . 3.taşınmamış olacak taşınırsak ve taşınmak cok zor gercekten beğendiğim ve nasipse birgun ev alana kadar bir daha cıkmayacağım bir yer olsun istiyorum . Ama malesef ev bulamadım kendi mahallemde cok pahalı . Biz en fazla 1500 verebiliriz . Suanki kiram 900 .
Biryerde ev beğendik ama farklı ilce şuan oturduğum yere yakın ama farklı biryer sonucta. Uzun zamandır gorduğum en guzel ev kirası 1600 aidat 110 muş . Ev 3+1 ebeveyn banyolu ,balkonlu,deniz ve orman manzaralı, acık mutfak fakat arkada buyuk salonu var ve şoyle anlatayim acık mutfak ve salon odalar yan yana ama arkadan geciş car arada kapı filan yok o yuzden doğalgaz yandı mi o baya buyuk alanın hepsi isinmali. Ve mutfağı kendileri kucuk diye acmışlar acık mutfak yapmışlar bir de ustune balkonu iceri almışlar. Bu salon ve acık mutfak olan 2 oda yan yana ya arkadaşa geciş var full cam olmuş . Yalıtım yok sağ taraf orman on taraf deniz manzaralı . Yatak odasininda bir yeri full cam . Esiyor biraz soğuk oluyo akşam orası bizim mahalleye gore . Birde ev site ici olduğu yer guzel fakat dik yokuşun basinda pazar bakkal manav okul sağlık ocağı market herşey var evin 1.katı bakkal ve kapicili fakat dik yokuş heryer . Market bakkal icin biraz yurumek gerek ve ulaşım merkeze 20e 25 dk ve hep alt taraf muhiti pek iyi degil hep değişik tipler ve dolmuşta hergun kullaniiyorum ve hep o mahalleden geciyormuş. Birde isinma problem olur mu ?? Tek sorun bunlar . Biz eve tam karar vermiştik . Annem gelip gezdi evi beğendi ama yerini burası dağ burda mi oturulur filan dedi 1500 e anlaşmıştık vazgectik ev hala 20 gundur duruyor . Siz olsanız ne yapardınız?
Evi her goren muthiş diyor . Oyle bi ev bizim mahallede 2200 eder .ve ev bulamıyorum icleri cok kotu evler 1500 1700 iyice şaşırdık.. durup durup eve bakiyorum Surekli internetten