Merhabalar hanımlar daha once başka bir konuda bahsetmiştim eşimin ve benim işim dolayısıyla buyuk bir şehirden cok kucuk bşr şehire taşıyan nasıl daha doğrusu eşimin işi dolayısıyla taşındık ben de eş durumu yapmak zorunda kaldım. Burayı zaten hic sevemedim ama konu şu anda bu değil.
Eşimle cok şiddetli kavga ettik neden annesi. Benim eşimin ailesiyle Doğum yaşadıklarımdan dolayı aram pek iti değil bından daha once başka bşr konuda bahsetmiştim. Onlar da ben de pek birbirimizle konuşmak istemeyiz sadece işleri duşerse benle konulurlar ben de o zaman konulurum saygısızlık ermem.
Bugun kamerayla goruntulu konuluyorlardı torunlarını gormek İstemişler ben de cok aşırı yoruldum bugun belim ağrıyordu elim ben bizimkileri arayacağım dikince iyi siz konuşun cocukta bu arada biraz oyalanır ben de dinleneyim icerde dedim yoksa oğlum resmen bana yapışık yaşıyor ve com yoruyor beni. Onlar konuştular sonra eşin geldi internet gittiği icin arama kesilmişti yeniden arayacaktı gel sen de konuş dedi ben de daha 3 gun once konuştum şu an dinleniyorum zaten kapanınca cocuk yine kucağımdan inmeyecek bu akşam konulmak istemiyorum dedim ki dediğim gibi birbirimizi pek sevmeyiz. Eşim ısrar etti ben de ısrarla hayır dedim sonra bu adam delirid cocuğun yanında bağırdı cağırdı eşyaları kırdı ve uzerine yurudu eli kalktı burmdan indirdi ilk defa boyle bir şey yaptı elimden bşr kaza cıkacak diyip gitti ama ben cok kotu oldum resmen beni dcvecekti yani bir bu kalmıştı yapmadığı. Buz gibi soğudum ondan cocuğumu alıp evi terk edecektim sonra ao cekti gitti ben de oğlumla evde kaldım. Baya ağladım oğlum da korktu ama kendimi tutamadım ağladım ağladım oğluma sarıldım.
Şimdi biraz rahatladım sakin kafayla duşunmek istiyorum. Bu durumda kesinlikle boşanmak gerekiyor gibi geliyor bana. Bu gun o Kalkan el yarın bir gun benim suratıma da iner.
Ama buraya da Yen'i taşındım kimsem yok boşanırsam hemen tayin şnteyebilir miyim bilmiyorum. Oğlum daha kucuk 1 yaşına yeni girdi
Ne yapmalıyım ben eşimden gercekten soğudum bu saatten sonra boşanmasam bile nasıl olacak nasıl ona kocam diyebileceğim bilmiyorum bana dua esin lutfen doğru kararlar alayım .