Evet sevgili hanımlar. Aslında kafam biraz karışık. Bundan dolayı cumlelerimi toparlayamaya bilir ve biraz karışık anlatabilirim, şimdiden kusura bakmayın.

Bugunun trend konusu ten kokusu olunca, ben de az da olsa bu durumdan muzdarip olunca bu konuyu acıp, siz değerli hanımların goruşlerinden yararlanmak istedim.

Oncelikle 28 yaşındayım, bu gune kadar karşıma kafamın uyduğu ve fiziksel olarak etkilendiğim bir kişi cıkmadı. Cok sevgilim oldu ancak hicbiri icin bu da benim evleneceğim kişi diyebilecek kadar hayat goruşumun uyuştuğu biri de olmadi. Aslında hala kendimi evlilik icin hazır hissediyorda sayılmam. Gorece guzel biri olduğumu soylerler belki de bundan bu gune kadar etrafımdasurekli birileri oldu. Hoslanipta benden hoşlanmayan insan hic olmadı. Yanlış anlamayın bunları kendimi ovmek icin soylemiyorum ancak genel olarak evlenememkten ya da kısmet bulamamaktan yakınan biri değilim o yuzden belirtiyorum.

Evet sizinde beklediğiniz gibi konunun sadetine gelirsem eger ben bir bey ile tanıştım. Kendisi benden bir yaş kucuk bir doktor. Alkol ve sigara kullanmayan, namazında olan biri. Aslında din benim icin kistas olan bir konu hic olmadi, pek de dindar biri de sayılmam. Muhafazakar yaşam tarzında olan biri değilim. Zaten ulkenin batısında yaşayan trakya kulturu ile yetişen bir insanım az cok profili canlandirmisdinizfir. Ama namaz olayı da acıkcası karakter olarak bir artı midir diye duşunmeden edemedim. Cunku bugune kadar goruştuğum insanlar işinde gucunde olmasına rağmen bu profilin tamamen dışında olan insanlar.

Zaten az cok anneme bu ozellikleri anlatınca resmen bayıldı kadın.

Ancak benim sorunum şu ki, ben bu adamdan sanırım etkilenmedim. Kendisiyle iki defa goruştum, beni gercekten cok beğendi. Ve tavırlarından laylaylom biri olmadığı belli. Şimdi diyebilirsiniz daha ne istiyorsun, belanı mi arıyorsun diye. Aslında olaya mantıkla bakmaya calisiyorum. Eğer bir evlilik yapacaksam mantığıma uyan biri olsun istiyorum. Bugune kadar aşık olduğum insanlarla evlilik dusunmemrnin nedeni de sanırım mantigima uymamalari.

Peki bu adam gorunduğu kadarıyla evlilik gercekleştirilecek ideal ozellikleri taşıyor, ama tarifte edemiyorum, cirkinde degil ama boyle sanki, ellerimiz değdi biraz birbirimize teni bana itici geldi. Boyle garip bir konu aldim. Asla pislik hijyen eksikliği vs. Kokusu degil, hatta pis bir konu rahatsiz edici de degil. Ama nebileyim cekmiyor iste beni sanki itiyor. Sanki onun bana dokunması duşuncesi heyecanlandirmaktan cok karamsarlığa sebep oluyor.

Bu arada henuz sevgili değiliz. Sadece iki defa sohbet ettik. Aramız da resmi, adı konulmuş bir ilişki yok. Şimdi asıl buyuk probleme geliyorum hanımlar.

Iki yıl once bir defa buluştuğum ve bazı acılardan kendime denk bulmadığım biriyle buluştum bugun. Tesadufi oldu biraz. Ve ben sanırım etkilendim. Ustune parfum sıkmış değildi. Ama hafif tatli bir kokugeliyordu kendisinden, ateşin başına mi vurdu deyip gulebilirsiniz ama onu opmeyi benioptuğunu falan hayal ettim. Heyecan duydum.

Şimdi diyebilirsiniz madem oyle oburunu başlamadan bitir diğeriyle basla. Şimdi ikinci kişi ile aramda ne yazık ki 5 yıl var. Kendisi benden kucuk. Işinde gucunde o konu sikinti degil ancak yaş konusu benim icin biraz engel en azindan ciddi birşey icin. Bunun dışında doktor beyin aile durumu falan biraz daha evliliğe elverişli, maddi durumdan bahsetmiyorum.

Şimdi Ben buyuk ihtimal ikinci kişi ile olursam biraz vakit geciririm. Evlenirmiyim sanmıyorum. Bu durum da diğerini bırakmam gerekiyor. Ancak en fazla vakit gecirebileceğim biri icin ideal bir es adayını elemek doğru mu kararsizim. Bir de bu iticilik durumunu aşabilir miyim , zamanla kendime koydugum ketlerikaldırmaya cabalasam acaba ondan hoşlanır sever miyim.

Ben ne yapayım ey ahali. Bir cıkış yolu. Cozum onerisi. Unutmadan benim icin cinsellik gercekten muhim bir konu. Ama daha kendisiyle opuştuğumu hayal edemedigim biriyle sizce oluru var mi.