Kızlar hemen konuya gircem,
Son iki haftadır annemlerde annem babam ve 4 kardeşimle aynı evde yaşıyorum. Annem son gunlerde yorgun ve biraz uşutmuştu bende hem yardım edeyim hemde biraz havam değişir diye cocugumla ısrarla cağırdıkları icin geldim.

Konu ise babam. Surekli bana karşı bir ofkesi var. Yakın zamanda yakın akrabamızın turkiyenin diğer ucunda duğunu var ve uzun zamandır nasıl gideriz ederiz diye konuşma gecti aramızda. Boşandım icin maddi durumum cok ta iyi değil ve ben belki gelmem dememe bugun atladı ve gelmezsen gelme diye cıkıştı. Hemen kardeşime plan yaptırıp kendilerine rezervasyon yaptırdılar. Bu duruma ben cok kırıldım sonucta fazla biryere gitmem ve gercekten duğune bende gitmek istiyordum. Neyse herkezin reservasyonu tamam bana kimse sormadı soylemedi. Duyduma gore dugunden 1 hafta sonra geri gelmeyi planlıyorlar.
Ben benimde keşke bir fikrim alınsaydı diye biraz kızdım buna karşılık sofrada. Bana geri denilen cumle ise birebir 'sen burda bedavaya ekmek yiyorsun' du babamdan. O kadar gucume gitdiki sofradan hemen kalkıp odama gectim oğlumla ve ac acına oturuyorum. Bir an evime gitmek gecti aklımdan ama annem cok kinci olduğu icin ve aramız acılmaması icin kalmaya karar verdim.
Surekli benim bir kucuğume aşırı ilgi vermeleri beni sinir de etmiyor değil. Oğlunun bir dediğini iki etmez bana gelince bedava ekmek diyor. Hayatda başka kimsem olmadı icin susuyorum.
Sizce ben mi abartıyorum?