Oturduğumuz sitelerin yapımı yeni bitti sayılır, eylulden beri buradayız ust komşumuz da bizden sonra geldi. Sadece pazar gunum boş olduğu icin de henuz siteden kimseyle tanışma fırsatım olmadi, hoş kimsede de tanışma hevesi yok zaten. Sorunuma gelecek olursak ust katta oturan cift surekli kavga ediyor ve inatla bu kavga saatleri her gece sektirmesiz 3de oluyor. Baya ciddi tartışmalar bağırmalar hakaretler havada ucuşuyor, tartışmasız gecirdikleri gecelerde de surekli kapıları carparak kapatma, topukları yere vura vura yurume seslerine maruz kaliyoruz. Bir ara cıkıp konuşmaya yeltendim ama bu cift mesela tartışıyor, kadın hungur hungur agliyor, on beş dakika sonra adam kadına "sana nasıl vurdum ama cok iyidi dimi" diyor ve karşılıklı sacma sapan guluşmeler başlıyor. Bir bakıyorum kadın deli gibi bağırıyor sonra bakıyorum kahkahalar havada ucuşuyor filan, boyle gelgitli değişik karaktere benziyorlar. O yuzden eşim cok muhattap olmak istemiyor, ben işteyken ya kapıya dayansa birisi ya başınıza bir şey gelse nasıl yetisecegim, adam belli ki manyak taktı mi takar deyip benim cıkıp konuşmamı engelliyor. Sitede yonetici yok, henuz yeni yapılanmaya başladığı icin oturmuş bir duzen yok yani. Kapıcı var o herkese her şeye hakim ust katın ev sahibini aramasını kiracılarını ikaz etmesini istedik cıkın kendiniz soyleyin diyor o da. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayim, her gece kavga sesinden etkilenmeye başladım psikolojim bozulmaya başladı gurultuleri kavgaları başlasın kalbim sıkışmaya deli gibi carpmaya basliyor, bunun yanında oğlum da sıcrayarak uyanıyor uykusundan uyandığı zaman da dalamıyor kolar kolay. Oda degistirelim desek salonda gorumcem yatıyor bir tane daha odamız var orası da yatak koyamayacak kadar kucuk. Canımı sıkıyor bu durum fazlasıyla.