merhaba hanımlar, nereden başlayacağımı bilemiyorum cok dertliyim. sorun babam yıllardır doğru duzgun calışmadı bizi eşe dosta muhtac etti. o zaman kucuktuk cok anlamıyorduk ama artık kaldıramıyorum. annem bipolar hastası sinir hastası yani gecmişte ki sıkıntılar yokluktan psikolojisi bozuldu. babamdan bu zamana kadar sadece calışmasını istedik bekledik ama yapamadı zor geldi. 2011 senesinde bir işe girdi oturduğumuz yerden taşındık işe gitsin diye her şey iyiydi annem rahat nefes aldı annem de calıştı evimizin eşyalarını yeniledik annem iyileşti o zamandan beri kriz gelmemişti. ama 1 seneden beri yine calışmıyor 2 hafta orada 10 gun burada.
kardeşim başka şehirde uni okuyor. benim ağustosta duğunum var. ama cumartesi gunu yine işi bırakıp gelmiş. annemle kavga ettiler annem kriz gecirdi yine bunca sene sonra. sonra ben bağırıp cağırdım cumartesiden beri konuşmuyoruz evde oylece oturuyor. dun bir iş haberi gelmiş gitmemiş calışmıcam olduğu kadar yeriz diyormuş. bu duğun nasıl olacak bu cocuk nasıl okuyacak demiyor. ben calışıyorum 5 yıldır bir şirkette asgari ucrete butun ceyizimi kendim aldım hic bir istekte bulunmadım. 2 sene once emekli oldu askerliğini kredi cekip yatırdım odedim bitti. hic acımıyor bana bize ailesine ne yapacağız biz akıl verin lutfen...