Kızlar selam
Dun geceden beri aklıma takılan bir konu var. Kısaca anlatayım. Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz. Haftaya onun yanına birkac gunluğune gidecektim. Hem yılbaşını da birlikte gecirmiş oluruz dedik.
Plan yaptık. Haftaya cuma gunu erkek arkadaşım once ailesininin yanına (ailesi de Adapazarında yaşıyor) gidecek, pazar gunu de birlikte kendi yaşadığı şehre gidecektik. Ben de İstanbulda yaşıyorum bu arada. Baktım bu bana biletini şimdiden al dedi. Donuş bileti mi dedim. Gidişi de al dedi.
O an butun cinlerim tepeme cıktı. Cunku ailesinin yaşadığı şehirle benim aramda yaklaşık 1,5 saat var. Ben evden beni alıp oyle gideriz diye duşunmuştum. Cok uzun bir mesafe değil sonucta. Valizimde var bir de.
Ben de tabi boş durur muyum, neden gelmediğini sorguladım. Kızdım baya bi aslında. Bu da tekrar geri donup gitmenin mantıksız olduğunu soyledi. Atla trene in adapazarında, gardan alırım seni gideriz dedi. İstanbula niye tekrar geleyim dedi. Hic duşunmuyomuşum onu falan filan. Kızdı baya.
Sonra gebzeye gel bari ordan alıyım dedi. Onu da kabul etmedim.
Cok mu şey istiyorum? Altında arabası var, nolurdu sanki gelip alsa. Şuan butun planımız iptal oldu.
Genel olarak uyumlu biri aslında ama bazı konularda odun. Kova burcu bu arada.
Kızlar bu konuda uzman olanlarınızdan fikir bekliyorum. Bir erkeğe nasıl istediğinizi yaptırıyorsunuz?

Guncelleme:
Arkadaşlar daha oncede yazdığım gibi ben ondan araba yat kat istemiyorum. Yani maddi değeri olan birşey istemedim. Ben bunlardan cok manevi değere onem veriyorum. Zaten ayrı şehirlerdeyiz, işlerimizden dolayı sık sık buluşamıyoruz. Yani oyle zannettiğiniz gibi her gun evime bıraktırma ya da naz kapris yapma durumum olmuyor.
Biraz daha erken cıkıp o zamanımızı birlikte gecirmek istedim, ne var bunda?
Sevgilimden bunu istemeyeceksem kimden isticem?
Maddiyata onem versem gider aynı şehirde olan biriyle goruşurum, en azından yol parası vs derdim olmaz. Evime de bıraktırırım her şeyi odetirim.
Hicbir zaman matematiksel duşunmedim. Sadece değerli hissettirmesini istiyorum.
Ona da dedim zorla benim dememle yapacaksan hic yapma zaten, icinden gelmeli bazı şeyler..