Merhaba Arkadaşlar,

benim baslikdaki yazdigim gibi kapali biriyim ve esim 7 sene sonra kapanmami istemiyor. Kapali olarak gorup begendi...simdi akli basina gelmiş kendince ve dini goruşu cok değişti deiist oldu diyebilirim.
Ailesinde kapali kimse yok ve benle evlendiginde okadar gururluyduki bakin kapali kiz aldim diye. Zamaninda babaannemden manipule edildim birde arkadas cevrem diyor.
Arkadaslarin hepsi ama kapali olmayan esler almis simdi farkina variyor.
Ben 16 yasimdan beri kapaliyim yasimda 35 simdi.. Oyle yuzune bakilmayacak sekildede degilim herkes cok begenir tarzimi.
Seni begenmemem degil olay, olay kapali olman araplara benzemen Turk olarak diyor.
Ben onun 40indan sonra akli basina gelmesiyle acilacak degilim diyorum.
Acilsan daha farkli davranirim sana veya daha cok beraber aktiviteler yapabiliriz gezme gibi diyor.

7 senede istedigim gibi olmayan adam bi acilmayami bakiyormus o sanki, yalan inanmiyorum.

Kac zamandir aramiz soguk.

Ben olmuyorsa ne yapicagini biliyorsun diyorum, avukat ev tut vs. gibi.. Duşunuyorum diyor ama faliyet yok.
Annesine zamanın yani gencliginde cok eziyet etmis acik diye şimdi benimde onun duşuncemde olmasini istiyor. Acil ama yine inan istedigin gibi diyor.

Sastim kaldim.. Ben onun dini yonden hicbirseyine karismam ne oruc tutmamasina, camiye gitmemesine.. Kendi cok egosit

Sizce nasil bi tutum veya yol izlemem lazim??
(1 kizimiz var 3yasinda)