Benimki de dert mi sanki ama canımı sıktı.
Bir arkadasım kendisine tencere takımı almış anlatıyor. Beni sırf bunun icin aradı gece yarısı. Kullanılmış aldım biliyorum sen hep sıfır seversin ama markası su bu 10 Euroya geliyor tanesi diye anlattı. Ben de 'hayırlı olsun' dedim. Satışı yapan bir de su su dığer markadan hediye etti bana dedi. BU diğer marka olanından da daha dun bahsetmiştik bak alacaksan ondan al bayağı kaliteli demiştim. Ben de 'aa evet ben o markada bayılıyorum epey kaliteli dun konuşmuştukya. Benim bircok malzemem ondan' dedim. Bana dedi ki 'Haa o zaman sen kullanıyorsan ucuzdur.' Ben şaşırdım. ' Sanırım haberin yok fiyatlarından. Neresi ucuz' dedim ve link gonderdim. Bu da sen yanlış anladın ben oyle bir şey demedim ki dedi. Bu huyu vardır işine gelmeyince inkar eder yalandan kacınmaz. Demin 'o zaman sen kullanıyorsan ucuzdur' demedin mi dedim. 'Yok ya demedim' dedi. İşine gelmeyince inkar etti. Ara sıra sesi kesilir bunun telefonda ama benimki ona net gidiyormuş. Hıncımı alamadım ya. Dedim ki 'Herhalde telefonundandır'. Sonra da vedalaştım işim var diye. Cok sinirlendim. Bu arada ikimiz de memuruz. Nasıl desem sidik yarışına dondu bu mesele. Ama kimsenin bana gelip te laf konuşmaya hakkı yok. Belki de ben olayı buyuttum ama aldıysan aldın tam 45 dk tencere tavanı ovmeye ne gerek var.