Arkadaşların formuma yazdığıı ,7 yıl olmuş ama cok sabırlısın takdir ettik seni ,,yorumlarından esinlendim ve azcık sizi duygulandırimm istedimmm..

Bundan 7 sene once evlendik ve 1 yıl cocuk duşunmedikk .eşimle aramda 9 yaş olduğu icin yaş gecmeden olsun bi tene dedikkk.ve 6 ay sonra cocuk duşunduk ..ilk ay adetimde 1 gunluk gecikme oldu ve sevindik sanırım oldu dedikk..ama adet olunca oturup hungur hungur ağladımm..eczacı bir ablam var ve bana dedikii '' Hulya sacmalama sanki yllardır cocuğun olmuyo sus bakim '' dedi..sonra 2.ayda yok 3.ayda derkennnn ben kendimi dr da buldumm ,,doktordanda bir azar işittim ..ah be guzelim daha cok erken bi dur bakalım dedi..bekle birkac ay dedi .bende yok yoook ben bekleyemem lutfen hemen tahlilleri yapalım dedimm ..Dr bilem şaşırdı ayy cok pimipiriksin Hulya dedi ve hemen tahlilere başladık ,,benim hormonlar iyi,yyumurtalıklar iyi ve rahimde gayet sağlıklıı..olmaz dedim eşimede yapalımm doktor pesss dedi artık ..neyse eşi urologmuş ve eşine yonlendirdi oda hemen sperm tahlili istedii yaptırdıkk..sonucları almaya gule oynaya gittik ( ama doktor sizin bu sonuclarla bebeğinizin olma ihtimali cook duşuk deyince beynimizden aşağı kaynar suular dokulduuu,,neye uğradığımızı şaşırdıkk..ordan cıktık ve eve gitiik ,eşimde bende saatlerce aağladıkkkkkmafoldumben sonra hemen telefonlara sarıldıım
tanıdığımherkesi aradım doktorları ,profosorleri,tv de cıkan butunnnn doktorlarıı aradım..sonra bir doktora daha gittik ve Samsunda herhangibirşey yaptırmayın ist. ankaraya gidin dedii.bizde koyulduk yolaaaaa,

Oncelikle Hacettepeye en iyi prof.lara gittik tup bebek dediii,,sonra Başkent unv gittik o daaynısını dedi ve kararımızı başkentten yana kullandık(kullanmaz olaydıkkk)..
işlemler başladıı ve eşim ameliyata alındı ..yapılacak işlemm TESE işlemi..eşim cıktı ama maleseff 1 tane bile sperm cıkmadıı..ağlaya ağlaya benide aldılar yumurta toplama işlemine..işlme esnasında canımın acıdığın soylemişim ve bizim cook akıllı doktorlarımız ve hemşirelerimizz bana anestezi oranını daha da arttırarak vermişlerrr..tabi boyle olunca ben saatlerce uyanamadımm,,garibim eşimde başucumda ,biz yapayalnız oaralarda perperişann..uyandığımda bir tane bile hemşire yada dr yoktu herkes gitmişşş,,kimse beklememiş uyanmamı..beni eşim kaldığımız otelegoturdu ve olan oldu ,o gece ani bir rahatsızlanmayla kendimizi başka bir hastanede buldukk ve dr lar bişey yapamıyolar..operasyon gecirdiğim,anestezi aldığım icin ilac bile vermedilerr ..Eşim gozumun icine bakıyorr ben perişannn ,Daha sonra hastanenin kokusu midemi bulandırdı ve cıkardımmm ,,sanırım o benii accık rahatlattı tekrar donduk otele,,,sanırım anestezi ciğerlerime yapışmış onların deidğine goreee..Başarısız işlemden sonra acı bir şekilde evimize Samsun a geri donduk..cocuklara baktıkca,hamile kadınlara baktıkcaa yıllarca icim cızz etti..hamile giyim mağazalarından gectikce bende bir gun alıcambunlardan deidmmm ve yine icim cızz eti,,bizlerle beraber ailelerimizde yandı kavrulduuuu,,onlarada teselli veren biz oldukkk,,

2-3 yılsonra 2. tupbebek icin ıstanbulAlman hast .Mustafa bahceciye gittik..O hastaneden cok memnun kaldıkk ama bende anestezi alma fobisi başladı .dr lar zor ikna ettilerr işleme girmeden once..tabi ordada gecirdiğimiz başarısız işlemden sonra ,,paşa paşa evimize geri dondukk..,
Tabi bu gecen yıllarda duyduğum,zararsız butun bitkileri denedim sayılırr,,karışımlar,E vitaminii vs..
boyellikle 7 yıl olduuu ,,tabi sinirler gevşedii,dokunsan ağlayacak ,bomba gibi patlayacak coook gunlerimiz oldu.Eşim bana uzulduğu icin,suclulukduyduğu icin bana bazı aralıklarla canım boşnaalım istersen ,ben senin hayatını zehir ediyorum dedikce beynimden vurulmuşa dondummm ama asla boyle birşey duşunmedim bilee.tabi cook sinirlenince onu kırdığım anlarda olmadı desem yalan olurr ama benimde gucumun bittiği anla oluyorduu.tabi sonradan ozrumudiliyordum amaeminim kalbinicokkırmışımdırrr..ben cocuk icin değil seni sen olduğun icin sevdim deidm heppp..

ışte 7 yıllık evlilik hikayemizzz .. acısıyla tatlısıyla acıya dayanmayı oğreniyor insann..
Bir dr aynen şoyle dedi bana uzulme Allah dağına gore ruzgar veriyor,dayanamıyacağın derdi vermezdi dedi ve o an guclu ol Hulya ,sanada bu yakışır dedimm...
dun acı haberi alınca ,amannn boşver dedim ve arkadaşlarım şaşkınlıkla bana baktılarr,,nasıl yani ?? dediler ,,ne kadar guclusun ,,bu illaclar bu sıkıntı bu stres nasılyıldırmıyor seni dediii ve onlar oyle dedikce ben daha cok mutlu oldumve yine dedimkii Hulya sana da bu yakışırrr kaydirigubbakcemile5
Şimdi cocuk gelişimi okuyorum ve kısmetse anasınıfı oğrt olucammm ..aman yanlışmeslek dediler, ben HAYIR dedim ve yoluma devam ettim..cok uzulursun ,gun gectikce sana cok dokunur bebeksizliklik dediler ASLAAAAAA dedim ve yoluma devam ettim,,
son sozummm
YILMAYINNN, ıNSANLARIN SıZı YILDIRMASINA ıZıN VERMEYıNNN..
ONLAR ANLAYAMAZZZ BıZı BıZı,, BııZZZZZ ANLARIZZZZZ BıRBıRıMıZıııı..:lepi: