bir cin atasozu derki ;
kakono hakırı sokomuyu tokajı anlamı : ne kadar donersen don g*t yine arkandadır

Gene mi alkol muayenesi?

Sarışın yıldız adayı, ustu acık kırmızı arabasını gecenin bir vakti iyice tenhalaşmış ve loşlaşmış Hollywood Bulvarı'nda hızla surerken trafik polisi cevirdi.. - "Hanımefendi, ehliyetiniz lutfen.." - "Ehliyet nedir, afedersiniz?." - "Kredi kartı buyukluğunde bir karttır, hanımefendi. Uzerinde resminiz vardır." Sarışın yıldız adayı cuzdanını cıkardı, icinden bir yığın kart dokuldu. Uzerinde resmi olanı buldu, uzattı. Polis "Teşekkur ederim" dedi, "Şimdi de ruhsatınız lutfen.." Sarışın mahcup mahcup sordu gene.. "Ruhsat nedir?.." "O da deyim yerinde ise arabanızın kimlik kartıdır. Genelde torpido gozunde durur" diye sabırla yanıtladı polis.. Sarışın torpido gozune uzandı. Orada gercekten oyle bir kart vardı. Onu da polise uzattı. Polis ehliyet ve ruhsatı inceledi. İkisi de mukemmeldi. Gorunurde her şey normaldi ama ortada da bir gariplik vardı. "Bir dakika lutfen" dedi sarışına ve motosikletinin yanına gitti, telsizle merkezdeki nobetci arkadaşını aradı. Olanlari anlattı. Merkezdeki sordu: "Kadin sarışın mı?.." "Evet!.." "Mavi gozlu mu?.." "Evet!.." "Super mini mi giyiyor?.." "Evet.." "Goğusleri kazağından fırlıyor mu?." "Evet.." "O zaman hemen arabanın yanına git ve fermuarını indir." "Ne cıldırdın mı sen?.. Ben bunu nasıl yaparım!" diye bağırdı trafik polisi. "Sen git dediğimi yap" dedi, merkezdeki.. Trafik polisi sarışının yanına geldi, fermuarını indirdi.. "Neee" diye bağırdı, sarışın.. "Gene mi alkol muayenesi.."

Usta dişci

Orta yaşlı yakışıklı, barda yalnız başına oturan fevkalade seksi sarışının yanına oturmuş. Laf lafı, laf kapıyı acmış tahmin edersiniz. Hangi kapıyı... Yatak odasının kapısını tabii. Soyunmuşlar.. Bembeyaz carşafların uzerine uzanırlarken seksi sarışın sormuş: "Siz dişcisiniz galiba.." "Evet" demiş adam, biraz şaşkın.. "Nerden anladınız?.." "Yatağa girmeden once ellerinizi ne kadar dikkatle, ne kadar titiz sabunladınız, ona dikkat ettim de.." Yarım saat sonra, seksi sarışın bir daha mırıldanmış: "Siz sadece dişci değil, cok buyuk, cok usta bir dişci olmalısınız!.." Adam hafiften kasılmış. Yatağın başucundaki sigara paketine uzanırken mağrur mağrur sormuş: "Peki bunu nerden anladınız?.." "Hicbir şey hissetmedim de.."

Hala zonkluyor

Bir cumartesi sabahı.. İki genc kadın golf oynuyorlar. Sarışın olanı topu dikmiş.. Sopayı oyle bir savurmuş ki.. Top havada kurşun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan bir erkeğe o hızla carpmış.. Kadınlar dehşet icinde, erkeğin iki elini bacaklarının arasında kelepceleyip iki buklum kaldığını gormuşler. Sarışın hızla oraya koşmuş ve ozr dilemeye başlamış.. "Lutfen izin verin size yardim edeyim.. Ben bir fizik tedavi uzmanıyım ve eğer izin verirseniz cektiğiniz acıyı azaltabileceğimi biliyorum." "Yooo.. Yooo.. Gerek yok" diye inler gibi konuşmuş adam, elleri hala bacaklarının arasında kelepceli.. "Onemli değil.. Birkac dakika icinde duzelirim merak etmeyin.." Sarışın ısrar etmiş.. Oyle ısrar etmiş ki adam "Peki" demiş sonunda.. Kadın cok yumuşak hareketlerle adamın ellerini birbirinden ayırıp iki yana sarkıtmış once. Sonra adami cimlere uzatmış. Pantolonun kemerini gevşetmiş.. Elini iceri sokmuş ve masaj yapmaya başlamış.. Biraz sonra sormuş.. "Şimdi nasıl hissediyorsunuz kendinizi.." "Harika" demiş adam.. "Harika hissediyorum.. Ama baş parmağım hala fena halde zonkluyor!.."

Şofor olurdum

Ali okula yazılacakmış. Ama cok fırlama bir cocuk olduğundan babası bazı onlemler almaya karar vermiş ve okuldaki oğretmenine ve diğer oğretmenlere durumu anlatmış. Sıra servis şoforune gelmiş. Servis şoforune oğlunun ne kadar fırlama olduğunu anlatmış. Şofor hic oralı olmamış icinden, "ufacık cocuk ne kadar fırlama olabilir ki?" demiş... Okul gunu gelmiş ve Ali alınması gereken yerden servise binmiş. Yolculuğun ilk başlarında sakin sakin oturan Ali daha sonra şoforun yanına gelerek "amca benim annem tavuk babam horoz olsaydı ben civciv olurdum değil mi?" demiş. Şofor: - "Evet yavrum, şimdi gec yerine otur" demiş. Biraz sonra Ali yine şoforun yanına giderek "amca benim annem inek babam boğa olsaydı ben buzağı olurdum değil mi?" demiş. Şofor biraz sinirli: - "Evet, şimdi git yerine otur", demiş. Biraz sonra Ali yine şoforun yanına gelerek "amca benim annem" demeye kalmadan şofor Ali'ye "ben sana bir soru soracağım" demiş ve ardından "senin annen ****** baban pezevenk olsaydı sen ne olurdun bakayım?" demiş. Ali sırıtarak cevap vermiş: - "ŞOFOR".

>>>>FIKRALAR ALINTIDIR