selam kızlar!! ben bu akşam sonuncu klomen hapımı icicem ve iki gun sonra doktoruma gidicem. hap bitince iki gun bekle gel demişti benim bi sorum var sizlere iki gundur kasıklarımda sancı ve batma oluyo acaba hapın etkisinden mi? iyi mi kotu mu onu bilmiyorum ama klomen hapının kist yaptığını duydum şimdi cok korkuyorum acaba bu sancılar kistin belirtisi mi boyle bi durum yaşayan var mı ben ilk kez kullanıyorum klomen hapını o yuzden tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama klomene başlamadan once, 2 gun cok az sureli regl oldum normalde 4 gun surer benim ve iki gun gecikmeli başlamıştı test falan da yapmadım azda olsa kanamam geldiği icin hamile değilimdir diye klomene başladım icimde şuphe var ya hamileysem klomende kullandım kafam cok karışık... acaba oyle bişiy varsa perşembe gunu doktoruma gittiğimde ulturosonla bakıcak o zaman belli olur herhalde ne olduğu

klava: offffffff kızlar kafam allak bullak oldu yaeyvahedigeldismile keşkeee once bi kan testi yaptırıp sonra başlasaydım hapa ama eşimm yuzunden regl oldun hamile değilsin dedi

lmaz:ve hastaneye goturmedi bakalım herşeyin hayırlısı... sizinde yorumlarınızı bekliyorumm klomen hapı hakkında....