1 yıllık evliyim. Eşimle ben kavga ettiğimizde Ben aşırı duygusal ve sinirli eşimde aşırı sinirli bir insandır. Kavga etmediğimiz zamanlarda ise uyumluyuz aslında ustune bile titrer sadece kavgamızın etkileri cok uzun suruyor. Dediğim gibi eşim sinirli dir ve Bi kac defa kufur etmişti bulunduğumuz duruma ve ozur dilemilti her seferinde. Bende kufur etmiyorum ama altta da kalıp kendimi ezdirmem. Gecen hafta yine bir tartışmamız oldu ve tekrar sinirlenip bağırıp kufur etti ve resmimizi bulunduğu cerceveyi duşurup parcaladı bilerek yapmadı biliyorum gripti Ogun ben ona corba yaptım sonra geldi ozur diledi Bi daha boyle bişey olmayacağını soyledi olursa Bi daha beni affetme ama bana yardım et dedi. Ama ben artık bıkmıştım sakin olucam diyip sakin olmamasından kırıldığımı anlasın diye konuşmadım Bi kac gun cevap vermedim hic Bi ara cok sinirlenmiştim tekrar toparladığı cerceveyi cekmecesine kaldırdım. Konuşmamaya devam ettim ve o bunu daha cok gerdi benimse tek isteğim gonlumu almak icin biraz cabalamasıydı. Bu sabah uyanınca gordum evdeki diğer cerceveleri de eşim kaldırmış. Gordum ve gozlerim doldu ama bu duruma kırılmamak icin kendimi telkin etmeye calışıyorum. Sessiz kalıcam sanırım bilmiyorum ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini???