Gunaydın hanımlar, once kendimden bahsedeyim, sonra derdimi anlatacağım...
23 yaşındayım,18 yaşında evlendim"cok severek" 14 aylık bebeğim var, aslında yabancıyım,ama 2 ay once Turkiye vatandaşı oldum,lise mezunuyum,ve calışmıyorum...
Lutfen"vah vah vah,bu yaşta evlilik mi olur, cocuk yaşta bir de cocuk mu yapılır, yaktın kendini,ne acelen vardı,bu ne koca meraklısı"tarzı yorum yazmayın,gerek yok gercekten herşeyin farkındayım....
Dunku olay:
Eşim kendi işini yapıyor,dun ona soylemeden yanına gittim surpriz yapacaktım, arabada oturuyor watsapta biriyle yazişyordu,ben de "hahahaa hihihi diyip,aaa yakaladım seni kiminle konusyorsun bakim"diye şaka yaptım,bir baktım adam panikledi,o zaman anladım bir şey olduğunu...dedim cabuk bu telefonu ver,bak vermezsen affetmem seni dedim,neye uğradığını şaşırmış olması gerekiyor ki verdi telefonu, uzaklaştım yolun ortasında okumaya başladım..
Butun yazışmaları okudum,ama şokta olduğum icin tam olarak hatırlamıyorum, herhalde beynim kafayı yemeyim diye hafızamdan sildi yarısını...
Hatırladığım şeyler bu, kadına sesin cok guzel dedi,kadın ona kendi resmini ailesinin resimlerini attı,eşimde ona birkac resim attı, bekar olduğunu soyledi, ailesiyle kaldığını, yaptığı işinden bahsetti... gulme imojiler ve bircok şey daha konuştular ama hic hatırlamıyorum.... bunları okurken sinirden guluyordun, sonra eşime sana yazıklar olsun rezil diyip gittim.. dolmuşa bindim ve millet icinde ağlama krizine girmemek icin kendimi zor tuttum....
Akşam eve geldi,bana diyor ki"kendimi savunmayacagim,hata yaptım, salaklık ettim, ekşi sozlukte bir şey yazdım,kadın bana soru sordu,sonra beni aradı 10 dakika teleefonda konuştuk sadece diyor sonra da watsapta yarım saat konuştuk, tanımıyorum etmiyorum"diyor... beni aldattın,bana ihanet ettin,ne duşuneceğimi bilmiyorum bana bunu neden yaptın dedim, ağladım falan....
Neyse bu utanmaz,bir de sinirlenip,ne var bunda bu aldatma değil bu bir hata diyor,yani olayı normalleşmeye calışıyor,beni sucluyor abartyorsun diyor baska bir şey de demiyor, ozur diledi..ben seni aldatmak isteseydim bu gune kadar yapardım,benim aldatma ile ne işim olur,ben oyle şeyler yapacak birimiyim diyor bir de rezil.... kısacası bunu aldatma olarak kabul etmiyor...
Asıl derdim:
Ben şimdi ne yapacağım, doğup buyuduğum yerde olsaydım, eşyalarımı toplayıp ceker giderim,ama burda gidecek yerim yok, cocuğumu da yurt dışına cikaramam babasının izni olmadan, calışmıyorum da, şu anda annem burda bizde kalıyor bana yardım etmeye geldi...ben bu adamdan nasıl ayrılacağım?bana bir şey soyleyin, nasıl davransam ne yapsam?siz oradan okuyunca ne goruyorsunuz? gercekten abartıyor muyum?buraya kadar okuduğunuz icin teşekkur ederim, yorumlarınızı bekliyorum