İşsiz gucsuz bir adamda kaynağı bilinmeyen cok ama cok fazla para varmış Herkes bu kadar cok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş. En sonunda adamı karakola cağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi icin. adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış.

-anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. ustelik bir işin bile yok.

-ben herkesle iddiaya girerim komserim. ve her iddiayı da kazanırım.

-olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı.

-size kanıtlıyablirim komiserim.

-nası kanıtlıyacan.

-sizinle bi iddiaya girelim benim hic iddia kaybetmiyeceğimi anlarsınız. 100 dolarına bahse girerimki ben sol gozumu ısırırım.

Komiser duşunmuş. bi insan nasıl gozunu ısırabilir diye ve sonunda olamıyacağına karar verip iddiaya girmiş. adam bunun uzerine takma olan sol gozunu cıkarıp ısırmış. Komiser hayretle onu izledikten sonra.

- tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş. adam peki demiş.

- 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gozumu de ısırırım.
Komiser iki gozu de takma olsa bu adam goremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya. Sonra adam takma dişlerini cıkarıp sağ gozunu de ısırmış. komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. Hala inanmadım demiş. Adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim ustelik bu sefer bedava demiş. Komser hemen kabul etmiş.Nedir iddia demiş?

-benimkinin uzunluğu buradaki herkesinkilerinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş. komser şoyle bi etrafına bakmış. Yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. Tamam demiş girmiş iddiaya. Adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki kucucuk bişey. Komiser hani uzundu lan demiş. Adam cekin komserim. Cekerseniz uzar demiş. komser adamın şeyini cekmeye başlamış. Cekiyomuş cekiyomuş. Uzamıyomuş. O sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş.

-"Alooo Ali olum komserin eline verdim 10.000 DOLARI hazırla...