Merhaba Hanımlar,
Ben de herkes gibi uzun zamandır uzaktan uzağa takip edenlerdenim fakat size danışmak istediğim bir konu var. Umarım sıkmadan anlatabilirim.
Yaklaşık 11 yıldır liseden beri suren bir ilişkim var. Son 2 yılı iş nedeni ile uzaktan olarak yurutuyoruz ve goruşmelerimiz 4-5 ayda bir farklı şehir veya ulkelerde oluyor.
Son bir senedir gerek uzak olmamızdan gerekse gurbette olmasından ilişkimizi kendisi oldukca yıprattı ve ben yapamıyorum diyerek ayrıldı. 2 aya yakın bir sure ayrı kaldık. 11 senede ilk kez boyle bir şey oluyordu. Ben bir kere adım attım ve ondan yine olumsuz yanıt alınca vazgectim.
Bu surec benim icin cok zor gecti cok uzuldum. Evet uzakta yaşıyorduk ama bunu bir hayal uğruna geleceğimiz uğrana yapıyorduk. Gelecek sene sonunda bu uzaktan ilişki durumu bitecekti ki onun işi icin buna katlanıyorduk. Bu ben de cok buyuk bir yıkım yaptı hanımlar. Her şeye olan inancım bitti en cok da kendime kızdım nasıl boyle bir duruma kendimi duşurduğume. 2 aylık surec sonunda kendisi geldi o sıra kotu bir zaman gecirdiğini bensiz olamayacağını anlayarak donduğunu soyledi ki ben de 11 senemin hatrına ve emeğine barıştım.
Barıştık ama ben eskisi gibi değilim cok kırgınım deli gibi hem de kırgınlığım. İcten ice affedemiyorum. Hatta yapamayıp ayrılmak istediğimi soyledim biraz daha zaman ver gonlunu alacağım dedi ama uzakta iken alması zaten cok zor kaldı ki benim de icim kırgın. Bana bir şey almasını yapmasını istemiyorum. Bugun hediye gondermiş yılbaşı icin bir sevmeyeceğim bir şey iki kullanmak istemiyorum. Bir bahane bulup iade edeceğim ki tam bahanede sayılmaz bozuk gibi cıktı uzakta olduğu icin internet uzerinden gonderim iade edebilirim. Değiştirip kullanmak istemiyorum. Onceden severek kullandığım onun aldığı ne varsa hic bir şeyi kullanmıyorum. İstemiyorum.
Sizce haksızlık mı veya şımarıklık mı yapıyorum? Aslında bir şey geldiğini gorunce cok heyecanlandım sevindim ama eski olaylar aklıma gelince değersizleşti.
Biraz icimi rahatlatırsanız sevinirim hanımlar
Sevgiler,