Herkese merhaba,
Hikayem oyle uzun ki bu satırları sabahın 5bucuğunda yazıorum. Okuyan herkese şimdiden teşekkur ederim. Evliliğimin 6.yılı bitmek uzere. Eşimle aynı firmanın 2 farklı şubelerinde yonetici olarak calışıyoruz.Gıda sektorundeyiz. Bizim firmada herkes birbirini tanır kurumsal olduğu icin. Bizde o şekilde tanıştık. Bigun bizim şube acılışımıza geldi ve goruşmeye başladık. Ve 2 ay gibi kısa bir sure de kacarak evlendim.
Cok iyi bir insandır eşim herkes cok sever. Ailemle 6 ay sonra barıştık. O kadar guzel bir cift olduk ki herkes bizi eliyle gosterirdi durumumuzu bilmeyenler icin hala aynı. 3 yaşında 1 oğlumuz var. Ben evlenmeden once şirketten 2 kişi ile goruştum ama cok kısa sureli yalnız biri evliydi ama dediğim gibi kısa surdu tabiki cahildim diğeri eşimin tanıdığı biri eski arkadaşı. Ama maalesef hicbirinden bahsetmedim. Bundan 6 ay once biri eşimin yanına gidiyor ve hakkımda ağıza alınmayacak şeyler soyluyor 2 kişiyi 10 kişi daha koyup anlatıyor kişiyi tanımıyorum sonra eşim bikac gun soğuk davrandı ve oturup benimle konuştu şok oldum tabi ama nasıl icki icmişti oturup doğru olanı anlatmaya karar verdim bana inanmadı cok kotu gunler gecirdim ayaklarına kapandım bikac ay sonra biraz olsun duzelmeye başladık ara ara kavga etsek te yuzume hep aynı şeyleri vurup sana aynısını yaşatıcam dedi telefonun şifresini hic vermedi boşanmak istediği soyledi ikna ettim cunku bu yuvanın dağılmasını istemiyorum ve onu cok seviyorum. Bugun akşam icti yine kardeşi gelmişti bende kac gundur ddualar ediyorum duzelmek icin telefon şifresini gordum ve whatsapp ta beni evli ve cocuklu biriyle aldattığını gordum dunya başıma yıkıldı uyandırdım bağırdım cağırdım ağladım bana onunla sadece telefonda goruştuğunu arada dukkana geldiğini soyledi başka bişey yok dedi ama boşanacaz falan dedi yıkıldım ben cok dominant biriyim evde herşeyi ben yonlendiririm ama hata yapmışım beni rahat bırak dedi tamam dedim ben senin istediğin gibi bir kadın olayım ama yuvamıza zarar verme kadınla goruşmeyeceğini sabahta ona soyleyeceğini soyledi Allah bilir tabi ama onu cok seviyorum yureğim acıyor ailem başka şehir de yanlarına gitmek istemiyorum cunku hep kocamı savundum ben nolur bir akıl verin bu evlilik nasıl duzene girer ne yapabilirim boşanmak istemiyorum hayatın sonu değil ama şu an bir yanımda oğlum bir yanımda o yatıyor eskisi gibi olmaz biliyorum ama bişey yapmam lazım borcumuz cok bi anda işten cıkamayız ama bu işi bırakmak icin onuda ikna etmem gerek burası bize iyi gelmiyor