Merhaba arkadaslar, yeni derdimle karşınızdayım.Şu an yasadıgım ev buyuk,guzel,balkonlu,otoparklı giriş katta bir ev.Sakin pek komşuluk olmayan bir mahalle.Ama tek avantajı cocugumun okuluna yakın olması.Dezavantajı nereye gidersem gideyim arabayla gitmek zorunda olmam.Avm ye gitmek istesem taksıyle.İki cocukla markete gitmek bile cok zor oluyor.Kirası yuksek ve yaza zam yapılacak.

Tayinimden dolayı işe başka bir semte gidip gelmeye basladım,iki vesayıt yapıyorum.Orada ev bakmaya basladım.

Bir ev buldum cok az kapora verdim karar asamasındayım.Bu ev şu an oturdugum eve gore eski ama oturulmayacak gibi değil yaşanacak gibi,temiz duzenli burdaki eşyalarım sıgacak gibi sadece cocuk odası kucuk şimdiki evime gore.Cocuk odasına sadece yatak ve şifonyer sıgacak gibi.5 katlı apartmanın en ust katı ve merdivenli.Balkonu yok ama ust katta her dairenin kullandıgı eşyalarını koydugu sigara icmeye cıktıgı mangal konserve gibi şeylerin yapılabilecegi bir alan var.Heryere yakın yan sokakta ihtiyacım olabilecek herşey var.Heryer yurume mesafesi.İşyerime yakın. Sizce ne yapmalıyım? Biraz daha bekleyip balkonlu alt katlarda bir ev mi beklesem yoksa lokasyonu guzel olan bu yeri mi tutsam?