Merhaba arkadaşlar, sorunum şu an oturduğum evden ailem taşındı ben sınavlarım ve tezim olduğu icin taşınmadım. Ailem yan yana 2 daire aldı biri daha ufak. Kucuk olanı benim icin almışlar. Almışlar diyorum cunku evi alınmadan once gormedim. BU arada ben şu an calışmıyorum tezimi yazdım yeni bitti. Kpss icin tercih yaptık umudum yok ama tercih yaptım yine de. Aynı zamanda ben inşallah olursa doktora yapmak istiyorum kendi okulumda. Onun icin ales ve yds ya da yokdil sınav puanları gerekiyor onlara hazırlanacağım onumuzdeki birkac ay inşallah. Arkadaşlar ben sınavlarım icin ailem taşınırken taşınmadım. Tezimin yetişmesi gerekiyordu zamanında bitmezse okul kaydının silinmesi soz konusuydu, yetiştirdim ve bitirdim cok şukur. Fakat sınav ve tez doneminde ben aylarca dersin başından kalkmadım... Evde kendi başıma hic duzen olmadı. Nasılsa yakında da taşınacağım diye bir duzen de olmadı aynı zamanda.. Şu an ailemle kusum.. Kotu hareketleri oluyor ağlıyorm uzuluyorum.. Kotu sozler vs. Onceki konularımda da anlattım.. Bana kotu hareketleri yuzunden ve evle ilgili sebeplerden, gecenlerde de evin yukarı katından boru patlamış.. Daha sıfır olan evin lavabosu su icinde kaldı.. Hem ailein bana kotu hareketlerinden hem de evle ilgili sebeplerden ben o eve taşınmaktan vazgectim.. Orayı satalım başka yerden ev alallım diyordum ki.. Bu sefer de kpss icin başka şehirleri yazdım umudum yok ama yazdım yani tutarsa da giderim inşallah.. Kpss olmazsa doktroa icin sınavların puanlarını hazırlayacağım... O zmanda olursa okula yakın bir ev olur diyorum.. 4 yıl okula gidilecek.. Yani arkadaşlar o bitti derken şu bu derken ben bir duzeni olmayan eşya bile olmayan tamirat gereken eski evde oturup duruyorum.. Şu an kpss sonucunu bekliyorum.
Aynı zamanda ailemle kusum.. Konuşmak da istemiyorum. Bıktım artık. Bir ev taşıma durumu olursa sadece beyaz eşyaları ve koltuk aldık. Onun dışında eşya yok.. Ben de şu an calışmadığım icin taşınmış olsam bile nasıl taşınacağım.. Bu eski evde oturup duruyorum..
Size anlatmak ve sormak istedim.. Farklı fikirler olur diye. Teşekkur ederim okuduğunuz icin..