Merhaba,
Daha once yazmıştım ailemin hic bir konuda destek olmaması konusunda bir şekilde kendi imkanlarımla sozlendim nişanlandım. ne sozlenmek ama aileme kızıyordum bir anda kendimi kocaman bir yalnızlığın icerisinde buldum. bilemiyorum belkide ben abartıyorum. yardımlarınızı rica ederim.
aile desteğim olmadan soz nişan hazırlıklarına başladık, sonrasında olanlar beni darmadağan etti 2 ay oldu nişanlanalı cok mutsuzum.
nişan elbisem haric herşeyi kendim halletmek zorunda kaldım nişan pastası salonda yapmadık eve yemek yaptırmak icecekler susler organizasyon firması masa sandalye geldi onları bile kendim taşıdım ailemden destek beklemiyordum ama nişanlımda beni yalnız bıraktı kuaforume bile kendim gitmek zorunda kaldım neymiş şehir dışından misafirler gelmiş yalnız mı kalcaklarmış bohca hazırlıyorlarmış onlara yardım edecekmiş. annesi arayıp kacta gelelim birşeye ihtiyacınız var mı eksiğiniz var mı diye sormadı annem nişanlıma soylemiş artık kimse aramayınca 6-6.30 gibi gelin yemek yeriz sohbet muhabbet isteme sonra yuzuk takar pastayı keseriz demiş. bende soyledim konuştuk erken gelin yemek yaptırdık pastalar borekler dolmalar bizim ev doldu bekle bekle 6 oldu yoklar 6.30 7 7.30 8 8.30 ta geldiler. anlayacağınız gec kaldılar neymiş efendim bohcaları hazırlayamamışlar erken mi gelinirmiş. arayıp sormadı ne annesi ne babası biz arayıp soylememize rağmen geciktiler. herkes neredeyse şehir dışından geldi kalacak yer yok donecek olanlar var babam nerde kaldılar diye milletin icinde bağardı zaten kuafoden gelip 9 saat bekleyince saclarım bozuldu ustune ağlayınca makyajım mahvoldu gec geldiler istediler duymadım kendi kahvemi kendim yapamadım elbise değiştirecektim değiştiremedim pasta kesilmedi dua edilip el opmeye kendim gittim arkamı bir dondum nişanlım yok. annesini kahvesi sade olmamış ben kaynanayım bana yeni kahve yapın demiş. biri kalkmış keyif yapmaya gelmediniz erken gelip kahvenizi icseydiniz demiş uzerine o kahve buraya gelmesin kotu şeyler olacak demiş. nişanım altust oldu hayatımın en kotu gunlerinden biriydi diyebilirim. sonrasında bohcaları actık annesi kullanılmış eski cantalar milattan kalma havlular dantelinide dikmemiş arasına koymuş sargı bezi gibi olan yazmalardan başkasının mevlut hatırası diye yazan kuranını seccadesini koymuş aldığım ic camaşırlarının hepsini acmışlar aldığımız pijama takımlarını koymamış ne kadar sağdan soldan topla ne varsa koymuş. nişan gunu arayıp nişanlımı kahve tepsisine para koyulur dedim annesi arkadan sacmalamasın diye bağırmalar daha evlenmeden. nişandan bir gun once nişanlımla yemeğe gidecektik organizasyon firması aradı biz geliyoruz diye nişanlım yarın yapsan bunları olmazmı benim karnım ac annemi evde bıraktım şimdi neden geliyorlar diye bağırmalar yarın nişanımız var ev misafir dolacak ne zaman yapıcam dedim. bana yardım etmesi gereken yerde beni kapının onune bırakıp bastı gitti. bunların hepsinden sonra annem cıldırdı annesinin oncedende yaptığı saygısızlıklar vardı son nokta oldu.
babam annem nişanlımı cağırıp bunlar ne diye bohcayı gosterip biz sizi kacta cağardık diye kızdı.
bir daha olmayacak uzmeyeceğim vs vs sonra ailesi ozur dilemeye geldi annesi sucu hep başkalarının uzerine attı.sonra bohcalarda yanlış olan ne var dedi dalga gecer gibi. ozur dilediği ertesi gun yemeğe gittik nişanlım ve ailesiyle birlikte hic benim ailemi cağarmak yok geliyorlar şehir dışından bizde ye ic evlerine bizde ye ic evleri sozde kız tarafıyız bizim burda duzenimiz yok madem bizde sizi yemeğe goturelim demediler. neyse yemek sonrası buyrun bize caya cıkalım dedim annesi babanı cekemiycem demez mi cıldırdım. nişanlıma soyledim oda annesine soylemiş annesi beni aradı konuştuklarınıza dikkat edin artık mutsuz oluyorum dedim. mutsuzsan at nişanı uzaksın zaten ben seninle artık birşey konuşmayacağım oğlum ara demese aramam duğune kadar konuşmayalım sonra siz benden ne istiyorsunuz diye ağladım aaaa ağladın şimdi beni suclayacaklar deyip yuzume kapattı telefonu oğlunu aramış hemen oda beni annem neden ağlıyor diye bana hesap soruyor yarın gel eşyalarını al git dedim memur nobetteydi izin alıp cıkıp gelmiş o gun tak etti artık atacaktım altından giriyor ustunden cıkıyor nişanlım gerekirse ailemi silerim diyor kimse ailesini silmez silmesinide istemem beni ikna ediyor konuşmuyor susuyor ben konuşup konuşup susmak zorunda kalıyorum.
aileni silmeni istemiyorum annen beni aramasın artık dedim eeee nasıl olacak boyle aileni sil demedim ben annenin saygısızlıklarına katlanamam dedim. hemen ailemi silerim diyen kişi terslemeye başladı evlenmek istemiyorum. deli gibi aşık olduğum insandan midem bulanıyor dokunmak sarılmak elini tutmak opmek istemiyorum. ailemden dolayı benden mi soğuyacaksın diyor bende ailenin davranışlarına verdiğin tepkiden dolayı istemiyorum dedim. beni nişan gunumde yalnız bıraktın dedim benimde nişanımdı dedi insan nişanına gec kalmaz dedim herşeyimi kendim yaptım kendi kendime mi nişanlandım ben dedim. ustune birde saygısızca davranışlara musade ettin duzelmesi gereken yerde mahvettin dedim ailen ozur dilemeye geldi ne duşunuyorsun dedim. ozur dilediler daha ne istiyorsun dedi. cok mutsuzum istemiyorum artık sen beni sevmedin ozaman diyor bunlara karşı insan nasıl mutlu olur tek ailesi olsa kendiside yanımda durmadı boyle evlilik yapmak istemiyorum. ailemden yana bahtım gulmedi evlenince de mi boyle olacak diye korkuyorum. ne yapmalıyım.