Bunları duşunmek icin erken diyeceksiniz belki ama ben geleceği duşunerek hareket etmek istiyorum. 3 senelik inişli cıkışlı bir ilişkim var. Yuvarlanıp gidiyoruz. Ben atanmaya calışıyorum o da iş bulmaya. Ufukta evlilik planları var. Ama sorun şu ben ev işi yapmam,yemek yapmam,oğrenmem sen yaparsın diyor. E bende kimsenin kolesi değilim bana yardım etmeyecekse ben hic yapmam. Ben oğrenci evinde kalırken veya onun evine gittigimde yapardı. Yani kendi evimde temizliğe yardim ederdi,menemen yapardi ara sıra. Cogunlukla disaridan yerdik. Onlara gittigimde de bir seyler hazırlardı atıştırmalık.
En buyuk korkum evlilik. Beni hayatta evlilik kadar korkutan bir şey daha yoktur. Şu an mesafelerden dolayı ayrıyız birbirimize gidip geldik ama hic beraber yaşamadık. Evlenmeden ônce beraber yaşama fikrim var iyice tanımak icin.Acaba bu surecte istediğim gibi şekillenir mi ? İleride ev islerine yardımcı kadın tutma fikrim var zaten. Ama o kadın her an her yerde olmayacak sonucta. Cok kararsizim fikirlerinizi almak istedim