Bosanma asamasindayim.Onceki konularımda kocam goruş gununde bakamıyordu.cozumu halasının kızı ve gelininin yanına goturerek
en sonda onların tanıdığı cocuklu dul bir kadının kucağına kızımı koyup o saatleri onla gecirmiş. Ben tabi şuan kanıtlayamam kadinla sırf kızımı baktırmak icin mı gitmiş yada niyeti başka mı diye.
bu sıralarda anlaşmalı boşanalım diye mesaj atıyordu meğer odemediği birikmiş kızımın nafakası icin icra kağıdı gelmiş.
Zamanında evli iken kızdım kızdım mucadele ettim.oturdum yerime. Yazışmalarını internetten yakalayıp beni evden kovana kadar. -Ayrı durduğumuzda ruh hastası teyzesinin zehir sacan laflarına muhatap olmama rağmen
-Kizimin bahanesine babasının tek başına bakmadığını soylediğimde bana karakteri bozuk diye mesaj atmasına rağmen kavga cıkarmadım normal davrandım.
Bu zamana kadar barışmak icin konuşmak istediğinde davayı ben kazanırım.deyip kendinden taviz vermedi.anlasmali boşanmak icin de ne yapacağına ilişkin birşey demeden bekleyişte.
Ya yuva kurmak icin bu kadar eş ve cocuk hice sayılır mı?(ustelik onu seviyordum sacma hallerine ragmen)Para icin.yani o kağıt gelene kadar ses seda yok anlaşmak icin.
Buyuk ihtimalle anlaşma şartlarını da kabul etmez.cunku oyle de para cıkacak ondan
Ben zannediyordum.Ailesinde huzuru bulamadıysa huzurlu oluruz ama adamın kendisi huzursuz.bir pırlanta reklamında "anne baba candır ama once birbirimizin ailesiyiz"sozune tepki olarak doğmuş gibi.
ortalama bir senedir ayrıyız ve zamanın oğrettiği farkindaliklari kendi yanlışlarımı onun yanlışlarını iyice duşunme fırsatı buldum.
kizimin babasi oldugu icin vicdanen yaraliyim.merhamet ve sabırla bile evliliği ayakta tutacak kadar duzelememesi icin cozume kapalı olduğu icin uzgunum.uzun yazdım ozur dilerim.herseyi cift taraflı objektif olarak irdeledim.ama bunların para aşkının buyukluğune bir cozum bulamadım.
boyle para aşkı olan koca ve ailelerine karşı neler yaptınız?