iyi akşamlar,
oncelikle endişelerimin bu şartlar altında sacma olduğunun farkındayım fakat aşırı derecede takıntılı bir insanım o yuzden şu an mantıklı yorumlara ihtiyacım var, şimdiden yardımcı olmaya calışan herkese teşekkurler.
16 hafta once partnerimle yakınlaştık, birleşme olmadı surtunme vs oldu fakat surtunmenin bazı kısımlarında kondom vardı.partnerim kendi cinsel organına dokunduktan sonra benimkine de dokundu (bu bilgiyi vermemin nedeni kondom kullanma talimatlarında cinsel organınıza kondomsuz dokunduysanız partnerinizkine temas etmeyin dediği icin)
surtunmeyle hamile kalmanın neredeyse imkansız olduğunu biliyorum fakat icime kurt bir kere duştu. tlc ’nin hamile olduğumu bilmiyordum programını izledikten sonra deli gibi aklıma takılıyor bu ekstrem durumdaki hamilelikler. beni şupheye duşuren tek durum kilo almış olmam, gobekten kilo almaya musait bir yapım var ama bir acaba dedirtti hal boyle olunca.
bu olaydan sonra her ay duzenli adet oldum, bulantım vs yok.
halsizlik, hazımsızlık vs genellikle yaşadığım sorunlar.
kafam rahat etsin diye test yaptım bunca sure sonra kanımda hormon varsa kesinlikle cıkar zaten diye test de bu halde cıktı, ben mi yanlış kullandım, idrarımı yaptıktan sonra kapağını kapatıp bekledim. ya da test mi bozuk sizce? yorum yaparsanız cok mutlu olurum.