Merhaba kızlar sizlerden bir konuda yardım almak istiyorum, erkek arkadaşım iskansiz binada oturuyor, ve butun apartman sakinleri aynı şekilde bu durumu kabullenmis vaziyette, atıyorum benim cocuk evde tek yaşıyor ama 5 kişilik yaşayan bir aileye gelen faturaların parasını odemiş sayılıyor, faturalar bolunse bile başkasının kullandığı fazlasını odemek durumunda kalıyor, evi doğru duzgun kullanmiyor bile cocuk, bide apartmanda baş belası bir apartman gorevlisi bir bayan var kendisi guya toprak sahibiymis, sağa sola bagiryor parayı alana kdr cingan cıkarıyor, gecende benim sevgilimin boğazıni sıkmış, o da kadın diye elini kaldirmamis ona, bende o kadına gerekeni yapacağımı soyledm, bugjn de kadını gordum sen mi benim erkek arkadaşıma el kaldırdin deidm sonra banada bağırmaya başladı butun apartmanı ayağa kaldırdı tek kelime ettirmdi kendini mağdur gostermeye başladı, dinlemiyor bile terbiyesiz kadın, bana beni dovdu diye iftira attı resmen, erkek arkadaşım da iftira atma dedi, bayağı tartıştık, kadın bana tehit yağdırdı, ama gercekten sinirlerim bozuldu, muhtemelen apartmanda imza toplayıp benim cocuğu attıracak ordan cok fena birisi, ama bende onu şikayet etmek istiyorum iskansiz binada milleti mağdur ediyor gibisinden, bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olursanız sevinirim??