Malesef mesafe koyamıyorum yuzum yumuşak. Burada cok konu actım elimden geleni yapıyorum mesafe koymak icin. İnsan surekli niye gorussun kayınvalidesi golle. Ustelik beni sevmediğini de biliyorum ne yaptıysam yaranilmiyo. Bir gun gitmesem ertesi gun eşimi gorduğunde niye gelmiyolar der sanki gunlerdirrr gitmiyormusum gibi. Cocuğum var 3 yaş. Hayır her gun ne diye size geleyim insan biraz anlayışlı olur . İnsan kendi annesiyle bile her gun goruşmuyor. Birde kalabalık aileler kayinbabam cocukları falan var işte yanliz da değil hadi yanlız da ondan desem. Zaten yemekleri bir yemek istedi ilk taşındık ordan bi takti bana... Halbuki tasinmadan once ben karışmam kimseye kimseyi rahatsz etmem vs bir suru şey dedi. Şimdi bir gun gitmesem ikinci gunu gorduğunde gunlerdir gormuyormus gibi davranır ne gelmediniz der şakaya vurdurup yada ciddi ciddi. Anladım ki yakın iyi olmuyor. Cunku bir iki gun uğramadım mi altında bişey arıyor tripleniyor. Gercekten pes. Diğer eltimede yakın tasinin bize bak burdan ev alın ben bunlara hic karışmam demiş)) yemeği ayrı yiyolarar bsey demem demiş .. bir gozu burda oysa.