Hastanedeydik az once şimdi evdeyiz. Sebep babamın annemi cildirtmesi akabinde sinir krizi...
Peki buna sebep dayımın bize yemeğe gelmek istemesi annemin de onu davet etmesi.
Artık annemin bu adamla yaşamasını istemiyorum. Annemle beraber gitmemiz lazım. Babam demeye utanıyorum. Bu adam anneme yapmadigini bırakmadı. Şiddet aldatma kumar gibi sorunları olmadı ama en onemli sorun kufurdu.
Babam kufurbaz hasa dine imana bize herbseye kufreder. Anneme ettiği kufurleri haddi var hesabı yok. Yıllarca hayvancılık yaptı. İşleri daha cok annem yaptı. Şu an hasta olmayan tek bir uvzu yok. Psikolojik olarakta mafoldu coktu
Kufurlerinden cimriliginden... Annemin bu evde bu adamla kahrından olmesini izlemeye ceğim daha fazla.
26 yaşında universite mezunuyum calışmıyorum. Nisanliyimm. Kpss icin uğraştım ama artık bulaşıkcılik dahi olsa yaparım. Nişanlım umrumda değil.yani bu olanlara vereceği tepki. Erkek kardesimden hayır yok.
İlk iş olarak kadın sığınmaya mi gitmeliyiz. Dava surecinde ?
Evde biraz altın var alsak bizi hırsızlıkla suclar mi.
2 ahırı var 6 tane evi ahırın birisi ve bir ev kardeşimin ustune. Diğerleri babamın. Hepsi evlendikten sonra alınan şeyler. Anneme bir ayakkabı bile almadi kardeşlerinin eskileri giydi annem hep. Bunların hepsinde annemin emeği var. 4 ev bir ahırda. Bir suru tarlada var ama onlar babasından kalma.
Mal paylaşımı icin iyi bir avukat tutmamız lazım cunku cok cirkefler. Mal paylaşımı icin.
Karışık yazdim. Anneme bir şey olmasın istiyorum. Biz ne yapabiliriz. Nasıl yapabiliriz. Lutfen yardımcı olun. Nasıl bir yol izlemeliyiz