merveeker .!.:
Selam hanımlar cok yakın arkadaşımız var onlarda evli cocuğu var. Birde yeni evlenen bir arkadaşımız var onlara gidecektik beraber gecen hafta kendileri dediler hatta gidelim diye. Neyse şimdi sosyal medyadan gorduk. O yakın arkadaşlarımız birde diğer cok sık goruşmediğimiz arkadaşlarımız beraber onlara gitmişler. Eşimde whatapp grubuna yazmış hani beraber gidecektik ne oldu hemen başkalarıyla gitmişsiniz yazmış ve gruptan cıkmış, bayan olan arkadaş o nasıl ifade oyle onlar cağırmış olamaz mı yazmış. Oyle de olsa keşke deselermiş oyle değil mi cunku gercekten cok yakın arkadaşız. Neyse bnm esim ayrılms gruptan, sonra diğer karı koca arkadaşlar ayrıldı . Grupta bir ben kaldım. Şimdi yarın akşamda bayan arkadaşla beraber başka bi arkadaşa gideceğiz. Nasıl davranayım ne diyim ( tabi ki kimse kimseyi cağırmak zorunda değil ama aynısını biz yapamayız nereye gitsek. Cağırırız )
Esimde bende cok uzulduk cunku gercekten cok seviyoruz onları.
Genişletmek icin tıkla...

Eşimde cocukluk yapıp gruptan cıkmasaymış keşke.. Ama olan oldu uzatmanın anlamı yok akrabayız da illa ki bi araya geleceğiz..

Kızlar bu konumu biliyorsunuz. Arkadaşlarımız hala uzatıyorlar benle konuşuyorlar eşimle konuşmuyorlar. Kac kere eve davet ettim arkadaşlarımız geldiğinde gelmediler bu kadar kin tutmak fazla değil mi? Gecen yine Buşra diye arkadaşım var ev gormeye gidecektik beraber. Zeynep diye arkadaş var onlarla gitmişler eşli. Zeynepte demiş ki Merve de gelmek istiyordu, kusen arkadaşın eşide demiş ki sen onlarla git eşin bizle gelsin demiş( bunuda bana Zeynep soyluyor). Benim sucum ne anlamıyorum gercekten.
Bizim olduğumuz yere gelmemeler falan. Zeyneplere de diyorlarmış biz bir sure onlarla ayrı takılalım. Arada tartışma vs olmadı yuzyuze