3 aylık bir ilişki, flort diyelim. Haftada 1 gibi goruşuyoruz. Kendisi cok disiplinli, işine takık, duzenli bir adam gibi bir imaj ciziyor.
Mesela bir iki kez buluşmamız hafta icine denk geldi, 'biliyo musun ben normalde hafta ici akşam asla dışarı cıkmam sadece hafta sonu icin program yaparım, ama senin sayende aşıyorum galiba bunu' gibi birşey soylemişti. Zaten buluşmalarımızda cok sıcak, icten, guvenilir konuşuyor, cok net anlatıyor kendini ve goruşmediğimiz sure icinde kafamda kurguladığım şeylerin cevabını asla baskılayıp sormadığım halde kendiliğinden muhabbet arasında anlatıyor... Her seferinde eve ucarak geliyorum, akabinde ki 2-3 gun boyunca aklımda surekli o, icimde pozitif bir enerji ve guvende hissi..Ama sonra ozlemeye başlıyorum ve cozurdamaya başlıyorum icten ice.. Evlerimiz birbirine 10dk lık yurume mesafesinde. Bu arada kendisi bir şirkette satış-pazarlama yapıyor, yani 3 tane fabrika falan yonetmiyo o kadar yorulacak kadar ( bence).. Ozlediğim ilk gun goruşmek istiyorum ve 'cok yorgunum bugun lutfen pas gecelim' cevabını alıyorum ve genel olarakta hafta ici bu bahanelerle goruşmuyoruz. .. Hafta sonu da 1 gun bana ayırıyor, diğer gun arkadaşlarıyla geciriyor. Mesela program yaparken bana sectiriyor ' cumartesi mi, pazar mı?'...
Bozuluyorum (icimden

Ben, birazda belki başlangıc aşamaları olduğundan heyecanlı yaşıyorum bu ilişkiyi, goruştuğumuz gunlerde onda da aynısını hissediyorum, ama daha sık goruşemiyor olmamızın nedenleri beni tatmin etmiyor. Guvensiz hissetmeye başladım.
Gecenlerde biraz soyledim, daha sık goruşmek istiyorum, aksi halde ilk 2-3 gunden sonra yavaş yavaş senden uzaklaşmaya başlıyorum, stabil kalamıyorum (gercektende 1 hafta bana cok uzun geliyor sanki o arada ayrılmışız sonra barışmışız gibi)... Ona gore cok mantıksızmış bu cumlem ve bu duşunce tarzım :/ ikimizinde hayatı varmış, işi gucu cevresi arkadaşları sorumlulukları varmış buna rağmen gayet iyi goruşuyormuşuz, yazışıyormuşuz, onun modunda goruşmediğimiz gunler icerisinde bir değişme olmuyormuş, ne kadar goruşmesekte uzaklaşmıyormuş ve kendini iyi hissetmeye devam ediyormuş, gayet huzurluymuş, frekansımız ve ilişki modumuz onu gayet tatmin ediyormuş, ve sorunum hakkında yapabileceği hiccccbirşey yokmuş!!
Evet aynen benimle boyle konuştu. boyle bir cevap beklemiyordum acıkcası. Sizce nasıl davranmam gerekir bu adama karşı?