Selam kizlar basligimdan da anlasildigi uzere sorun kv. Surekli surati asik. Sabah kalkar kalkmaz insan suratini asar ml? Hadi 1-2 gun asti diyelim. Her gun mu asar ya anlamadim gitti. Sirf bu yuzden butun gun moralim bozuk oluyor. Aslinda kendisinden de hic birsey beklemem. Her seyimi kendim yaparim. Ama ne zaman eve dolu dolu alisveris yapsam ne zaman evi dip kose bucak temizlesem kadin mutlu. Anlamadigim ben zaten evi gunluk temizliyorum. Yani cok afedersiniz tuvaleti bile temizliyorum yani. Bir gun kalksin yalandan evi supursun surekli bir soylenme. Surekli cocuklara bagirma halinde. Ne yapsam yaranamiyorum. Icim sisti artik ya valla kaldiramiyorum. Uyanir uyanmaz hastayim diyor. Ama kizi arayip cocuguna bakmasi gerektigini soyleyince de kadin birden iyilesiveriyor. Esimin yaninda yalandan cocuklari seviyor numarasi yapiyor. Zaten cok yalan soyleyen birisi. Kv yuzunden 6 aylik bebegim yataktan dustu. Sirf kendisi makineye camasirlari atmasin diye beni cagirdi ben de camasirlari makineye attigim esnada bebegim dustu. Sonra da aman bisey olmaz nolacak ki diyor. Sinirden oturup aglayasim var valla.