Arkadaşlar merhaba ilk defa bu tarz bir konu acıyorum, başka danışacak kimseyi bulamadım cunku. 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 9 haftalıkta hamileyim. Eşimle severek evlendik başlarda da cok tartışmamız oluyordu kucuk veya buyuk bir iki defa buyuk tartışınca mutfakta bir kac şey vurdu duvara kırdı ben o zamanda cok uzulup şaşırmıştım beklemiyor cunku insan sonradan tabii pişman olup ozur diliyordu ama guzel olmayan şey guzel değildir diyorlar ya. Dun yine ben basit bir kıskanclık krizine girdim ben biraz eşimle iş arkadaşı ustune tartıştım, bundan 5-6 ay once de eşimin iş yerinde calışan evli bir bayan eşime kendi kızının ses kaydını atmıştı ben de sinirlenmiştim o zamanda yine ne munasebet diye. Dun ben de sinirlendim madem sen boyle samimi oluyorsun bizim de cocuğumuz olacak ben de iş arkadaşıma ses kaydı atayım bakayım hoşuna gidiyor mu, sonra bu adam delirdi kufur ve hakaret etmeye başladı yok seni balkondan atarım yok ağzına s*arım ben de elimde telefonu vardı fırlattım kalktım Buda fırlatma oyle olmaz boyle olur deyip odada ki butun sehpaları fırlattı cok uzuldum cok ağladım gece geldi biraz konuştu ozur diledi uyuduk ama sabah uyanıp odayı gorunce bir daha oturup ağladım odanın duvarı delinmiş bildiğiniz. Tamam ben kıskanclık yaptım ama bunları yapması mı gerekiyordu cok uzgunum cok kırgınım nasıl affedeceğim bilmiyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin