Herkese merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir akrabamın kayınvalidesi oğluna ;
oğlum bugun gel birlikte uyuyalım diyor ama gelinde yukarıda oturuyor .Ve zaten bir suru sorun yaşadı ve evliliği bitti kadının. Benim de bu durum sinirimi bozdu.Tabiki benimde bir suru sorunum var kayınvalidemle. Tweeter hesabım var ve gundemdeki kadın cinayetleri veya başka konularla ilgili icimden gelen her şeyi yazıyordum. Bu durumu da ele alarak şoyle bir Tweet attım."Evlenen oğlunu kendine koca zanneden kaynanalardan nefret ediyorum" diye.
Fakat ismimi değiştirmedim cunku yanlış bir şey yapmıyordum. Gorumcem de beni bulup stalklıyor. Bu yazının altına hmm yazıyor. Bende buna annene mi alındın dedim başka kaynanan mı var yazdı. Bende annenle ilgili bir sorun mu varda aramızda sen boyle duşundun dedim o da yo yazmış. Bugun kayınvalidemi aradım cevap vermedi ki telefon elinden hic duşmez.Yani gorumcem ya başka şekilde anlattı ya da yazdıklarımı gosterdi.14 yaşında gorumcem ve daha once eşim ve benimle ilgili de yalan soyledi yalanı ortaya da cıktı.Ama ne dedi ne yaptı bilmiyorum. Fakat ben ona yazmadım ki. Ya da benim kayınvalidem oyle bir şey yapmadı.Ki zaten şuan aynı şehirde bile değiliz iki aydır.Durduk yere kendi başıma bela aldım.Ve bir hafta sonra oraya gideceğiz sizce ne yapmalıyım. Konuyu acıp anne sana ithafen yazmadım yanlış anlama diye acıklama yapayım mı yoksa konu bir yerde acılırsa mı soyleyeyim. Bu arada taşlayıcı gruplar icin de şunu belirtmek istiyorum. Ben bu sozu kayınvalideme yazmış olsaydım bile onun bana soylediği kufur, hakaretin yanında az kalırdı. Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum benim derdim bu.