Merhabalar. Bu ara cok karışık olaylar silsilesinin icindeyim. Ben mi buyutuyorum yoksa olaylar olmasi gerektiği gibi mi bilmiyorum.Bazen hatalar yaptigimi hissediyorum fakat hatalarima engel olamıyorum.
Konum şu:Okulda oğretmen olarak calışıyorum. Birinden hoslaniyorum. Hoslandigim kisi benden hoslaniyor mu emin degilim.Burda konu da actım bu konuyla ilgili.Kesin hoslaniyor diyenler de oldu, arkadaşca yaklasiyor diyenler de..Samimi bir iki arkadasimla paylastim konuyu.Onlar da bana soylemeye cekinmişler fakat senden kesinlikle hoslaniyor ve sen kendini belli etmiyorsun dediler.Neyse benim sıkıntı yaptığım olay şu arkadaslar.Boyle ozel seyler kimseye denmez sanki ama ben agzimi tutamıyorum. Bu arkadaslarima soylediğim icin pisman degilim ama bir kisiye daha bu durumu anlattim.Daha dogrusu kizin megersem buna ilgisi varmis anladi aramizdaki muhabbeti surekli konuyu bize getirdi .Ben de dedim ki arkadas miyiz, yiksa baska bir sey mi bilmiyorum ve bu durum beni rahatsiz ediyor.Sohbetimizin siniri yok sanki filan dedim. Ben etkilenmeye basliyorum sanki ve bu duruma son vermem lazim dedim.Keske demeseydim.Konu oraya gecti ve kafam bu duşunceyle dolu oldugu icin biraktim kendimi.Neyse aradan zaman gectikten sonra hoslandigim kisi yine yaziyor,ediyor ama bazen kendini cekiyir gibi.Ama gozu hep uzerimde.Nasil diyeyim birseyler onu benden uzaklastiriyor gibi.
Bu arada hoslandigim kisinin yakin arkadasi da benden hoşlanıyor fakat ben ona hic ışık yakmadim ama o bana ilgisini gosterdi .Hatta baska arkadaslar filan da bikiyor bu durumu.Muhtemel kendisi de biliyordur. .Ve bu kisinin arkadasiyka da arasi iyi degil.Konusmuyorlar..Ayni ortamda mecbur kalmadiklari surece bulunmuyorlar. Bu yakin zamanda olan bir durum.Hatta bana davet ettim arkadaşları hoslandigim kisi mirin kirin etti.gelmeye calışacağını soyledi ki gelirdi hep .Neyse israrimla geldi ve heo arkadaşıyla gelirdi yalniz geldi. Geldiğinde de onunla pek muhabbet etmedi.Surekli bana takildi.
Yaa bir kordugumun icindeyim Anlattikca bike kotu oluyorum. Acaba hoslandigim kisi anlamis midir benim ona olan duygularimi?Arkadasiyka arasi benim yuzumden mi limoni?Kendini cekme sebebi bu durum mu yiksa beni istemiyor fakat arkadasi olarak mi goruyor? Ben neden agzimi tutamıyorum. Hayir ben o kiza bir de daha once nisanlimdan ayrildigimi bike anlattim .Bir an kendimi cok yakin hissetmistim,kanim kaynamisti o kiza ta ki birilerii beni uyandirana kadar. Neden bunkadar safim ben yaaa