Merhaba
Kızım 1. Sınıfa başladı Oğretmenimiz erkek 18 yıllık oğretmen devlet okuluna gidiyor kuzum

şimdi maddeler halinde sıralamak istiyorum şikayetlerimi

1.hic abartmıyorum okulun acıldığı ilk haftadan itibaren yani ilk hafta da dahil her cuma sınav yaptı ilk hafta ne sınavı yaptı derseniz elimde sınav kağıdı var atabilirim cizgi ve cubuklardan sınav yaptı

2. Sınav oncesi akıllı tahtadan cocuklara gostererek bize de whatsapdan gruba atarak fiyatı 150/200 arasında değişen barbie bebek ya da işte arabaya donuşen helikopter şeklinde oyuncaklar aldı

sınavdan yuksek alan oğrenciye bunu verdi kendince ozendirici olduğunu duşunuyordu (evlenmiş ayrılmış birisi annesiyle yaşıyor param cok bu şekilde harcamayı seviyorum diyor )

3. İnanılmaz cok odev verdi oyle ki 11 sayfa odev olduğunu bilirim

iki oğrenci kurdeşen doktu bir oğrenci odev esnasında baygınlık gecirmiş acile goturmuşler ve stresten saclarında dokuluyor cocuğun demiş doktor

bu cocuğun annesi Sınıf annesiydi ve cocuğunu alarak ayrıldı başka sınıfa gecti

ben velilerle konuşup hani nasıl yetiştiriyorsunuz odevleri dediğimde ağlata ağlaya yaptırıyorum kusa kusa yaptırıyorum doverek yaptırıyorum diyenler oldu ben tabii ki bunların hic birini yapmadım cocuğuma ve yoruldum dediği anda odevi bıraktırdım

4. şu an tum harfleri bitirdik ve normal derslere gectik ama 38 kişilik sınıfta 8 kişi okumaya gecemedi bunlardan birisi de benim kızım

5. Dun madalya takıldı tum sınıfa zaten parasını biz vermiştik resimli madalyalar yapıldı biz de gorev dağılımı ile evde hazırlık yaptık yiyecek icecek vs kutlamalı bir etkinlik oldu

6. Madalyadan haric başarı belgesi bastırmış ben bunu bilmiyordum 30 cocuğa o belgeleri tek tek verdi ve onlarla tek tek resim cektirdi gelmeyen oğrencilerde vardı ve sonuc olarak benim kızım belge alamayan tek cocuktu uzuldu ağladı haliyle bende cok uzuldum

7. Oğretmen dedi ki kalanlara da vereceğim ama karne ile beraber ben şok oldum dedim ki karneye kalmış 1 ay hepsine o zaman verseydiniz ya da okumaya gecenlere misal gectikleri gun kırmızı kurdele taksaydınız buyuk kızlarımda oyle yapmıştı oğretmenleri gercekten yavrum icin bir travma oldu bu

8. Daha onemlisi ise yavrum 6,5 yaşında ve yemin ediyorum Sınav kaygısı geliştirdi perşembe akşamı kaygılanmaya başlıyor yarın sınav var diyor bazen odulu soyluyor cok guzel ama ben kazanamam diyor nasıl uzulduğumu bilemeZsiniz uzulme yavrum diyorum ben sana alırım o oyuncağın aynısından diyorum

9. Bir veliye oğretmenimiz okul başlama saatinden 1 saat evvel okulda olduğunu ve eğer isterse cocuğunu calıştırabileceğini soylemiş getirin ben calıştırayım onu demiş bu da bana ayrımcılık olarak geldi cok şaşırdım cocuğun herhangi bir sorunu yok hatta o da okuyabilen oğrenciler arasında

10. Tum bunların ışığında sorum şu ki ben okulu değiştirmeli miyim lutfen Bana yardımcı olun cevaplarınızı dikkatle okuyacağım cok teşekkur ederim

Dort yılı bu oğretmen ile goturebilecek miyim bilmiyorum ...