Merhaba
Konularımı bilenler cıkacaktır. En onemli iki sorun:
nişanlımın başlarda arşa değen cinsel isteğinin artık hic olmaması ve bunu beni kıracak şekilde kullanması
Benim zekama laf ettiği konu.
Diğer aklınıza gelebilecek her alanda uyumlu ve mukemmele yakın bir cift olduk her zaman.
Bunlar konuşuldu aramızda. Ben yokum bu şekilde dedim. Cozeceğine, duzelteceğine dair soz verdi. Sebeplerini falan acıklamaya calıştı ikincisinin. Birincisine dair her hangi bir sorun ve sebep olmadığını iddia ediyor hala ve istiyorum diyor

Neyse soylediğim şeylere de dikkat etmeye başladı. Ama ben ayrılmak istiyorum. Cunku daha once de konuştuk bir sure iyi gitti her şey ama tekrar başa donduk bir şekilde. Ve cok yorgunum. Surekli ona laf sokup duruyorum cunku kırgınlığı ve stresimi boyle yansıtıyorum sanırım. Belki bu sefer duzelecek ama benim enerjim olmadığı icin kacıracağım. Size ne sormak istediğimi de bilmiyorum. Calışmaya konsantre olamadım bir turlu ve paylaşma ihtiyacı hissettim. Şimdi anlatırsam belki kafamdan atar ve de calışırım. Cok uzgunum. Bu arada psikologtan da randevu aldım. Gidip goruşeceğim 1 hafta sonra.
Teşekkur ederim okuduğunuz icin.
Sevgiler...