Farklıyım ben siz erkeklerden, cunku kadınım. Doyasıya mutluyum boyle olmaktan. Hic ozenmedim size, bu nedenle de kendimle gurur duyuyorum.

Mutluyum anne olabilmekten, olmasamda anne yarısı teyze olabilmekten,herşeye koşan abla olabilmekten.

Mutluyum cocuğumu kucağıma almanın dışında onu emzirebilmekten...

Mutluyum ilahi adaletin cenneti ayaklarımın altına sermesinden..

Mutluyum babalarının gozdesi bir kız cocuğu olabilmekten ve yaşım ne olursa olsun hala tum kadınlara karşı babamın biricik kızı olabilmekten...

Mutluyum tum bakışlarınızı istediğimde ustume toplayabileceğimden, hem cinslerimin iltifatını yanlış anlaşılmadan alabilmekten...

Mutluyum en mahrem sırlarımı bir kız arkadaşımla paylaşarak cozum arayabilmekten, bunu gurur meselesi olarak gormemekten..

Mutluyum hala sevdiğim adamı heyecanla beklemekten, onun bir gulumsemesine dunyayı verecek kadar comert olabilmekten..

Mutluyum hala seviştikten sonra ona sarılabilecek kadar cesur olmaktan, yıllarca beraber uyusam da onunla en guzel ruyalarımı gorebilmekten...

Mutluyum sizin aksinize istediğimde bedenimin her parcasının karşısında bile
aciz kalabileceğinizi seyredebilmekten...

Mutluyum sizin tersinize aşka inanmaktan aşkı hala ilk cağlardaki gibi yaşayabilmekten...

Mutluyum ben bir kadın olarak sizleri alabildiğine sevebilmekten...

Tum bunları bilmekten ve her defasında size kabul ettirmenin bir yolunu bulabilmekten...Mutluyum...