iPhone 6 iPhone 6S 'Servis Yok'
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6S 'Servis Yok'
-
26-09-2022, 02:33:21Merhabalar. Babam ilk cıktığı zaman (2015) kendine 6S almıştı ve aldığı gunden beri benim duşuk segment telefonumdan her zaman en az 1 tık daha az cekiyordu, ama o zaman cokta sıkıntı etmemiştik cunku goruşmelerde vs bir sıkıntı olmuyordu. Ancak gectiğimiz yaklaşık 2 haftadır dibimizdeki baz istasyonunu adam gibi cekmez oldu. Babam bir arkadaşının da bu durumu yaşadığını ve goturduğu servisin durumu cozduğunu ve bu yuzden de kendinin de oraya gotureceğini soyledi. Ben hep hayır dedim cunku oranın cokta sağlıklı bir yer olduğunu duşunmuyordum telefon acısından (şu sokak aralarında acılan telefonculardan). Her neyse babam oraya goturdu telefonunu yaklaşık 1 hafta once ve ondan sonra şimdide dahil olmak uzere toplam 3 defa gitti. Ve hep aynı sorun. Sorunun babamın telefon kullanımından dolayı olduğunu duşunmuyorum cunku babam cok ozenle bakar telefonuna. Alalı yaklaşık 4 sene oldu hala nokta cizik nokta hata yok 1 tane bile oyun yuklenmedi, Instagram yuklenmedi hatta YouTube bile yuklemedi babam. Şu durumda ne yapmamız gerek? Cunku gercekten şu an bile sırf bu sorun yuzunden cop edilecek bir telefon değil. He birde pil sağlığı %81 normal midir? Teşekkurler.