İyi geceler kk hanımları ,
Bakıcımla icimde problem yaşıyorum . İlk kez bir bakıcı olayı yaşıyorum oğlum 1.5 yaşında . Oğlum 3 aylıktan itibaren bu bakıcı abla ile birlikteyiz. Rahatsız olduğum noktalar fazla rahat biri ornek verirsem bir gun oğluma kahvaltı yaptırırken masanın uzerinde duran telefonumu veriyor oğluma al alo de diye ve oğlum telefonu yere atıyor tuzla buz ekran

Bir diğer probleminde borcumuz cok oğlum icin organik yumurta organik pekmez ...bir cok şeyi en iyisinden almaya calışıyorum doğal olarak pahalı oluyor.Bu abla 8.30- 9.00 arası geliyor ve kahvaltıyı burda yapıyor.oğle yemeği yesin tabikii 3 ’e kadar Burda ama kendi evinden (evi 10 dk yurume mesafesinde)cıkıp gelip burda yemesi doğru mu ?
Son olarak bu perşembe ben doktora gidecektim ( 4 ayrı doktor ,ilcede oturuyoruz ildeki bir hastaneye gidecektim)kendisi de biliyor. benim tel cekmeyince eşimi arayıp oğlum hasta sağlık ocağına goturcem diyor siz ne zamn cıkcaksınız diyor eşimde 9.00-9.30 gibi cıkacağız diyor ( randevum10.00da 9 da cıkmamız gerek )ben arayıp 9.00!da cıkcaz dedim randevum 10.00 da dedim 1 dk gec kalsam olur mu koşa koşa gelirim artık vs gibi soylendi ben de eşime soyledim eşimde aklı oğlunda kalıcak oğlumuza bakamaz deyince arayıp abla ben iptal ediyorum randevuları sen oğlunu gotur gel dedim oda yok etmeyin ben ağrı kesici verdim oğlenden sonra gotururum vs.dedi ben de yok dedim ve iptal ettirdim Gelince de (perşembe gunu)abla eşim dediki oğlunda kalmasın aklıvs. Deyince ben burda tek değilim ki annemi arardım ablamı arardım siz gitseydiniz aklım onda kalmazdı dedi.(eşim de bunun uzerine )ozaman beni arayacağına annesini arasaydı diyor

Cok uzattım kusura bakmayın ama bu noktada ne yapmalıyım .fikirleirnizi paylaşırsanız cok