Daha once konu acmıştım cocuğumla ilgili olarak, bu farklı bir konu olduğu icin bu şekilde acmak istedim
Cocuğumuzu psikiyatriste goturduğumuzu ve onunda bize aile terapisi uyguladığımızı yazmıştım. Psikiyatr bize cocuğunuzun yanında asla tartışmayın, cocuklar duymasın dizisindeki gibi ayrı yere gecerek sorunları konuşun demişti.cocuğun yanında birbirinizi eleştirmeyin demişti.
Eşimle gecen hafta eve gelince konuştuk. Cocuğun durumu zaten kotu lutfen ne olursa olsun aldatma ve şiddet gibi konular haric cocuğun yanında tartışmayalım dedik ama eşim buna uymuyor
En son olan olayı soylemem gerekirse, annem bize geldiğinde annemin yanında birşey oldu ve kızdı bana, birşey istemiştim unutmuş almaya ben de olsaydı iyi olurdu dedim ama laf sokmak gibi niyetim yoktu asla , hemen gitti giyindi kızarak gitti, ses tonuna dikkat et cocuk duyucak dedim hala devam ediyor, seninle tartışırdım ama dua et cocuk duyucak dedim ki duydu zaten butun gece bana babamla konuşuyor musun diye sordu cocuk
Daha gecen hafta psikiyatrdan gelince konuştuk ne olursa olsun cocuğa yansıtmayalım sende haklı olsan bende haklı olsam diye ama kime diyorum ki, cocuk zaten sıkıntılı durumda, cocuğuma yansıttığı zaman ona o kadarr kızıyorum ki anlatamam
Cocuk uyuduktan sonra cok fena kızdım hatta yatağımı ayırdım, gecen hafta seninle konuştuk tamam dedin ama soylediğin sozun arkasında durmuyorsun dedim
Eşime cocuğuma yansıttığı zaman cok kızıyorum ve boyle giderse bizim cocuğumuz asla duzelmicek