Arkadaşlar konuya hemen gireyim..oğlum 2.5 yaşındayken surekli gelen karşı komşumuzun kızına okadar alıştıki artık onsuz yapamıyor.komsumuzun kızı aylarca rutin bir şekilde surekli geldi.once ben otorite kuramadım cocuğa karşı aşırı merhametliydim ve annesi kac saat sonra cagirirsa ozamn gonderirim.cok bunalsamda annesinden once gonderirsem ayıp gibi gelirdi cekinirdim.sonra bunun hata olduğunu anladım ve cocuğun bana karşı yapmış olduğu bircok arsız davranıştan sonra harekete gecip sınırlar koydum ve kendimi yipratmamaya calıştım ama galiba gec kaldım.cocuğum bu kıza okadar alıştıki surekli onu istiyor şuan cocuğum buyudu 4.5 yaşına geldi ama o kızı kardeşi gibi goruyor ve muz yerse x 'de muz yesin anne ona da verelim diyor.x benim cocugumdan iki yaş buyuk okula gidiyor.hergun onun okuldan gelmesini bekliyor.gelir gelmez kapılarına gidip davet ediyor.ben davet etmesine izin veriyorum cunku herzaman annesi gondermiyor,bununla yuzlesmesini istiyorum.x'in işi olduğunu bilmeli ve istememeli diyorum ama anlamıyor.sadece x olsa neyse baska bir başıboş komşu kızı var bu ara onuda balkondan cağırıyor.surekli arkadaşlarıyla olmak istiyor.ben artık bu durumdan okadar sıkıldım ki sadece cocuğuma yemek yedirirken uc cocuk oluyorlar hepsinin yemegiydi,nazıydı gercekten yoruluyorum.cokta arsız cocuklar yatak odasına girmemek,buzdolabını acmamak gerektiğini yeni yeni oğrendiler.anneleri cok rahat bu arada.cikolata alırsam uc tane alıyorum,cocuğum surekli onlarada almamı istiyor.bir donem kreşe gonderdim ama değişen birşey olmadı.yine bu x'e taktı ve hergun gelsin istedi.x in annesi gamsız kadın 5 saat bana gelse umrunda değil bu arada.ama ben zihnen yoruldum.cocuk,benim cocuğumu kullanıyor resmen.surekli buyuk oyuncaklar nerede onlarida annene soyle cikartsin diye yonlendiriyor ve oğlumla uğraş dur.size sorum şu ben evde arkadaşlarını istemeden durmayı nasıl ogretmeliyim.gercekten sakin bir hayat istiyorum