kızlar selam son zamanlarda benden kucuk biri vardı 7 yaş kucuk benden.
neyse kendi yaklaştı muhabbet actı bahaneyle yanıma gelip muhabbetler boyle hayran bakışlar goz suzuşler falan moddaydı. ben biraz kariyerimde geri kaldım acıkcası kendimden kucuklerle aynı ortamdayım.. bu da sonra yaşımı oğrenince başta ne işin var burda git git git falan dedi boyle sacma bi muhabbet yaptı dedim hadi geyiktir falan. ama sonrasında da gelip muhabbet acmaya vs devam etti ve hani hoşlandığını algılayabiliyorum bakışından guluşunden benle karşılaşmaya calışıyor vs oğle aralarında beni bulup muhabbet ediyoruz yarım saat falan boyle bi ilginc. ben de biraz hoşlandım benim tipimde dış gorunuşu ama karakteri hali tavrıyla tabi kucuk biraz o yuzden hani ilişki olur diye değil de boyle biraz hadi flort duzeyinde kalsın muhabbetimiz dedim. bir yandan da etkileniyorum yani yok desem yalan olur baya yakışıklı biri sarışın renkli gozlu baby face falan.
ama bu cocuk yaş muhabbetini bitirmiyor yahuu surekli yaşıma yaş da ekleyip muhabbetini ediyor biraz sıkıldım acıkcası. bir yandan da beni bulup muhabbet etmeyi falan da bitirmiyor suzuşler bakışlar falan da bitmiyor anlamadım gitti bu işi. hani oyle takılalım tarzı bi cocuk da değil amacı o olsun desem zaten bana gore de değil o durum. yani kendini mi ikna etmeye calışıyor acaba bak yaş farkımız cok gibisinden inanın anlamadım.
yani ben bu cocuğu atsam atılmaz satsam satılmaz napacağım bilemedim

yorumlarınızı merak ediyorum.
sacmaladıysam affola sevgiler.
guncelleme :
arkadaşlar selam son gunlerde bu cocuk gelip gelip gorunuşume iltifat ediyor bugun ne guzel olmuşsun vs gibi sanırım kendince belli etmeye calışıyor acıkcası ben de hoşlanmaya başladım biraz.
ama daha once tek takılırken şimdi başka kızların yanında gormeye başladım acaba beni kıskandırmaya mı calışıyor yoksa bana yaptığını mı yapıyor başka kızlara da bilemedim. hoşuma gitmediği icin bu durum umursamama moduna gectim ama modum duştu acıkcası onun ilgisi sohbeti bana iyi geliyormuş meğerse ben kendimi cektikce o da sanırım cekiniyor gelmeye yanıma falan boyle garip bi kısır donguye girdi. hatta o bana iltifat edince ben de ona laf soktum sen de hep aynı şeyi mi giyiyosun falan diye acaba yanlış mı yaptım bilmiyorum
neyse sanırım bu cocuk olgunlaşamamış pek ve bu benim sinirimi bozuyor boyle garip haller falan hele başka kızlar girince işin icine bende ters tepiyor tabi bilmiyorum belki de arkadaşı sadece.