merhaba arkadaslar.
bu siteden cok fazla sey oğrendim bende yasadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum umarım faydam olur.yaklaşık 1 ay once gebelik belirtilerim olduğu icin test yaptım pozitif cıktı fakat 5 saat sonra adet oldum.ertesi gun yine yaptım yine pozitif.5 gun boyunca farklı marka testleri yaptım hepside kopkoyu pozitif.testlerim pozitifti ,adette olmustum.hemde oyle kahverengi yada pembe lekelenme tarzında bişey değildi bildiğimiz adet gibi.3 gun surdu ama miktarı diğerlerine gore azdı.sol kasığımdada sanki tas varmış gibi bir ağrı.surekli varolan ve gecmeyen bir ağrı.suphelendim kan testi yaptırdım sonuc:422
2 gun sonra doktora gittim kan testim:569
2 gun sonra kan testim:832
10 gun sonra kan testim:3444
tabi bu esnada ultrasonda hicbişey gozukmuyo.normalde 7 haftalık bir bebeğin kalp atısı bile duyuluyorken...doktor zaten en basından hcg nin artısının azlığından suphelenmişti vajinal muayene sonucu sol tupumde yerleşmiş olduğunu ve canlı olmadığını dış gebelik yasadığımı soyledi.2 sekilde tedavisi varmış.tupumde henuz bir patlama yada hasar olmadığı icin laporoskopi ile gobek deliğinden girip lazerle yakılıyomus yada kanser hastalarının tedavisinde kullanılan bir iğne vurulmam gerekiyormus.iğnenin yan etkisi olabiliyormus ağır bir iğne olduğu icin bide ben 45 kiloyum bunyem zayıf.ama ben narkozdan cok korktuğum icin iğneyi sectim tek doz vuruldum.rabbime cok sukur bugun 10 gun gecti doktorum değerin cok iyi duştuğunu ve atlattığımı soyledi.iğneninde yan etkiside olmadan ,tupumede zarar gelmeden kurtuldum. inşallah bi sıkıntı cıkmaz.yasadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim cunku erken teshis onemli helede dış gebelikte.rabbim kimseye icinde bende dahil hickimseye yasatmasın bunu.gerci bunada sukur diyorum herseye sukur.korunmasız ilişki yasayan arkadaslar adet olsanız bile gebelikten supheleniyorsanız mutlaka test yaptırın.tek o şekilde hayal kırıklığı olsun inanın gerisi boş
ustune gordum,dış gebelik yasadım ve belirtilerim
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- ustune gordum,dış gebelik yasadım ve belirtilerim