merhabalar hanımlar.. ben burayı uzun suredir takip ediyorum ama ilk defa uye oldum.
lutfen yargılamayın.. sizin tavsiyelerinize cok guveniyorum lutfen esirgemeyin bunu benden..
ben 29 yaşında 3 sene once bosanmis bir erkek cocuğu annesiyim, bundan birbucuk yil once karşıma biri cikti..
onunda bir erkek cocuğu var.. evlilik yolunda ilerliyorduk ama zar zor.. hic birbirimize uymuyoruz herkes bunu farkında.
ama onun sevgisi hep ağır bastı, 8 ay sonra ayrıldık 7 ay ayrı kaldık tekrar balistik.. ama ben cok seven adam yoktu acimasiz biri vardi.. ben yine ayrıldım ama simdi yalvar yakar.. gercekten bu defa hic birbirimize uymadgiimizi anladım..
bu arada ben baska biriyle tenistim, kendisi bekar ve durumu cok iyi ve saygili biri.. pesimden cok koştuğu halde ben kalbimin sesini dinlediğim icin ozaman hayır dedim.. ama simdi oyle bir ikilemdeyimki.. kalbim eski sevgiliye don diyor, ama mantiğim ailem arkadaşlarım herkes yapma diyor, .. o seni sinir hastası eder diyor,yok eski es su bu durumu sinir agresifligi acımasız tavırları.. ama ben sadece gozaslarini goruyorum, mesela dunden beri yalvarıyor ama ben daha net evet veya hayır demedim.. bi yandan bekar, kariyeri olan.. eski es problemleri olmayan ( cunku benimde yok gayet medeni bir sekilde ayrıldık ).. Boyle iste. pişman olmaktan cok koruyorum, birdahaki Boyle sevilememekten.. ne yapicagimi bilemedim..sizden hayat tecrubelerinize dayanarak yorum bekliyorum..