Merhaba arkadaşlar ben de eşinin ailesiyle bir turlu gecinmeyi başaramayan yaklaşık 5 yllık bir gelinim. Bana sorarsanız tabi ki onlar haksız onlar hayırsız, onlara sorarsanız ben en hayırsız. Ben konuyu sizce kim haklı diye sormak icin acmadım. İki evladımız var ucuncu yolda Allah izin verirse ve bir evlat da karnımda kaybettim. Bunlardan once bir tanecik kardeşimi toprağa verdim. Ustune bebeğm karnımda vefat edip sonra da zorlu iğneli hastanede gecen cok ağır hamilelikler gecirdim ve geciriyorum. Evlatlarımın hepsini istedim. Allah eksikliklerini gostermesin. Bu sureclerde acıkcası yardıma ihtiyacı olan bendim diye duşunuyorum. Dedem vefat etti cenazesine dahi gidemedim cunku oğlum da hasta doğdu o esnada oğlum yoğunbakımdaydı mesela. Ameliyatlar oldu. Hayırsız damgası yemeyi haketmiyorum bu sureclerde eşimin ailesi hic gelmedi. Ama eşim ise annesi babası ameliyat olduğunda (katarakt ameliyatı mesela) hep gitti yardıma. Oğlumuz 5-6kere olumden dondu bizim durum cok ciddiydi.

Kısaca kendimizi tanıttım şimdi sorum şoyle kayınvalidem sosyal medyada ben eşim ve cocuklarımdan oluşan fotoğrafımızı paylaşıp evladım var de evlenene kadar yazmış. Akraba da Allah gelinin de evladın da hayırlısını versin tarzı yorumlar yazmış.

En son eşimin asker uğurlamasında buyuk bir kavga yaşadık malesef. Aileme de gitti konu ailemden, herkesten sorunlarımızı gizlerim. Aileme gidince hic iyi olmadı. Aileler birbirine girdi haliyle. Ben cok kırıldım eşime de ailesine de o askerde iken iki cocuk ve hamile halimle tek başıma kendi evimizde kaldım. Kendi aileme cok mahcup olduğum icin onlara yuk olmak istemedim onlarda kalmadım. Bu arada mesleğim var ama calışmıyorum cocuklarım okula başlayınca inşallah mesleğimi yapacağım.

Sizce eşime annesinin boyle bir paylaşım yapıtğını soylemeli miyim? Cunku ortalığı karıştıran gelin damgası yerim hemen eşim sosyal medya kullanmıyor benim soylediğim cok aşikar olacak haliyle. Paylaşım bana yonelik değil eşime yonelik, eşim de annem annem diye dolanıyor bunca haksızlıklarına rağmen yani ben fesatlık yapmış olacağım onların gozunde. Siz olsanız boyle bir şeye bozulur muydunuz? Bu arada kv bugune kadar sosyal medyadan bana sayısız şekilde gonderme yaptı yapmaya da devam ediyor.

Goruşlerinize ihtiyacım var