Nedendir bilmem ama yazıp rahatlamak istedim. 10 aylık evliyim ve 2 aylık evliyken pko lu olduğumu oğrendim tabi moralim bozuldu doktorum da biraz zorlanabileceğimi soyledi. yumurtlama da sorun yaşıyorum adet duzensizliğim var kilo vs. hepsi mevcut. Progestanla adetleri duzene sokalım dedi doktor 4-5 aydır progestan kullanıyorum. adet siklusum 21 gun felan nerdeyse 19 a bile duşuyor ki olmaması lazım sanırım

yumurtlama gunlerim dolayısıyla 7.8.9.10... gunlere rastlaması lazım herke gibi 12 ve ustu değil sanırım. biz de bu ay adet biter bitmez başlattık calışmaları genelde akıntımın olduğu zamanlarda ilişkiye girmeye calıştım. ve bu ay ara ara kasıklarıma iğne batması tarzında ağrılar oldu ilişkiden sonra mide bulantım oldu gecen akşam şuan bile midemde tuhaflık var kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrımaya başladı az once kanla karışık akıntı duştu idrarda cok minik. tabi ben bunun yerleşme olmasını hayal ediyorum sadece hayal sanırım yine adet oluyorum

12 mayıs adet başlangıcı 17 mayıs da bitimi
progestanın bitmesine 6 gun var bittikten sonra adet olmam lazım bu da neyin nesiydi ki şimdi off offff.....