Merhabalar esim dun aksam bie haber aldi babasini hastaneye kaldirmislar apar topar gitti tabiki hakli gitmeli gitsinde 2 saatlik mesafe kpnin yasadigi sehir esim baska bir sehire gitti yani. Ama benim yarin mr cekilmem gerekiyor panik atagim oldugu ici anestezi verecekler otobusle aksam saat 8de gidecegim uyutulacagim sonra mr cekilip anesteziden uyaninca bi basima dolmusa binip gecenin bir yarisi tek basima eve geleceğim. Babasinin durumu iyiymis agzindan kacirdi cok yemek yemis fenalasmis mide fesadı geciriyor sanirim esimi aradim yarin dedim kelimemi tamamlayamadim bile yarin benim mr im var diyecektim diyemedim evet yarin dedi yok bisey dedim kapattık telefonu . Sonra mesaj atmis merak etme mr i unutmadim diye sonra aradı napsak ben geliym seni hastaneye goturuyum tekrar babamin yanina doneyim diye bende gerek yok zaten paramiz yok ordan buraya gol parasi vereceksin zaten işede gitmiyorsun maaşını bile yarim alacaksin ekstra bosuna para harcama dedim . Arkadslar inanin ay sonuna dogru ekmek parasını bile yetistiremiyoruz kendime hic birsey alamiyorum aclik sinirinda yasiyoruz resmen . Ben gelmene gerek yok deyince babam hastanede o evde iyi oluncaya kadar gelemem dedi anneme anlattim annem o onun babasi tabi gidecek vs dedi gitsin gitsin ama ben tek basina nasil gecenin bir yarisi eve donecegim benim hic mi hatrim yok baban iyi iste cok yemis hastaneluk olmus senden haric 5 tane daha kardesin var onlar beklesin. Hastanede haksızmıyım bunaldim artik beni hic duşunmuyor arkadaşımın nisani var pazar gunu ona gideyim sen yoksun nasil olsa dedim gitmeyeceksjn dedi bende neden bi sebep goster dedjm canim oyle istiyor dedi bende senin hastanede sinirin bozulmus benimde sinirimi bozmaya aramissin senin caninin istedigine gore davranmak zorunda degilim beni arama dedim . Hastanede lazim olur diye para gonder demistim param yok diye 50 tl gondermiş saka gibi