merhaba hanımlar buraya icimi dokmek icin konu actım.Şu aralar cok mutsuzum ama bunun ne bir olayla ne bir kişiyle alakası yok.Kendimden cok sıkıldım ozellikle son 1 haftadır icimde hic bir şey yapma isteği yok.Hani boyle monotonluk olur ya bu beni uzuyor.Hayatim her gun aynı gibi.Uyuyup uyanmak bir şeyi değiştirmiyor sanki.Robot gibiymisim baz-ı şeyler planlanmış ve her gun aynı şeyler...Şundan 6 7 ay oncesini duşunuyorum aslında hayatım yine aynıydı ama mutluydum. Geleceğimi dusunmek korkutuyor bişeyleri kontrol altına aldığım zaman sakin kalabiliyorum bu şekilde olunca insanları sıkıyorum cunku en başta ben sıkılıyorum ayna da kendime bakınca hep aynı ben.Ayni sozler ayni kıyafetler.Depresyon değil bu anlam veremediğim başka bisey ve ben kendimden gercekten cok sıkıldım. Kati kurallı ve sıkıcı bi tavirdayim bu huyum 4 aydır var benim kabullendigim.Huy bu değişmez demek en nefret ettiğim şeylerden biri.Degismek yenilenmek istiyorum mutlu olmak.Ben cok mutluydum etrafıma neşe sacardım uyanınca gunaydiiiinn diye kocamı uyandırır mutlu kalkardım ama şimdi olmuş gibiyim.Vardir belki benim gibi olan bana tavsiye verin lutfen.Yasim daha cok genc 24 yaşındayım ama 60lik nene gibiyim.Maddiyat olarak kotu bi donemdeyiz o yuzden maddiyat icermeyen şeyler onerirseniz cok mutlu olurum okuyan herkese teşekkur ederim